pałka Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 mam winfasta(leadtec) i trzy problemy z nia z nia zwiazane przez ekran biegna takie smugi przezroczyste znieksztalacajace nieco obraz - da rade to wyeliminowac? dwiek z karty mam podlaczony jako CD do SB Live i niemoge pilotem regulowac glosnosci - co zrobic zeby dzialala ta opcja? jak wyrownac balans (prawa-lewa sluchawka) na tej karcie pytania niby szczegolowe bo oprogramowanie do kazdej karty jest ine no ale moze ktos akurat taka ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 mam winfasta(leadtec) i trzy problemy z nia z nia zwiazane przez ekran biegna takie smugi przezroczyste znieksztalacajace nieco obraz - da rade to wyeliminowac? dwiek z karty mam podlaczony jako CD do SB Live i niemoge pilotem regulowac glosnosci - co zrobic zeby dzialala ta opcja? jak wyrownac balans (prawa-lewa sluchawka) na tej karcie pytania niby szczegolowe bo oprogramowanie do kazdej karty jest ine no ale moze ktos akurat taka ma... co do pierwszego to sprawdz kabel tv co do nr 2 i 3 to: glosnosc powinna ci isc w gore na suwaku I jesli jednak poglasnia na "II" to niestety przepnij kabelek do linein sb wtedy rownowage wyrownaj na suwaku II :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałka Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 jest taki problem ze na tym Livie mam tylko 3 pasujace gniazda "aux_in" "cd_in" "tab" corobic?:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 a niemasz zewnetrznego wyprowadzenia przez minijack na glos z tunera :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combain Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 podepnij do aux lub tad, wszystko powinno dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Co do białych smug to z pewnością chodzi o różnicę zer w instalacji elektrycznej do której jest podpięty komp i kablówką, bo przypuszczam że stamtąd czerpiesz sygnał tv. Przy indywidualnej antenie ten efekt nie występuje. Swogo czasu był dłuższy wątek na ten temat. Ja u siebie rozwiązałem problem stosując separator ze starego polskiego tv, bodajże kolorowego Neptuna. Miały takie coś na wejściu antenowym, a w środku zawierały kondensatory, oddzielające galwanicznie chasis tv i instalacji antenowej. Zabieg był w 100% skuteczny. Sprawdzone wielokrotnie, więc moge polecić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałka Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 "podepnij do aux lub tad, wszystko powinno dzialac." no wlasnei niedziala... japa - mozesz dokladniej opisac skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jak to wyglada gdzie i jak montowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...