Czarek_p Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Witam. Niedawno dowiedziałem się, że szkoła dla pilotów w Dęblinie została zamknięta. Ale jeszcze nikt mi nie potwierdził tych informacji. Czy to prawda? Jak ktoś nie wie, co to za szkoła to dodam, że dla pilotów. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Niemożliwe oznaczało by to koniec Polskiego lotnictwa wojskowego, chyba że o to chodzi 8O . Przy czym afik były tam dwie szkoły, chorążych (piloci śmigłowców i personel) oraz oficerska (piloci samolotów), może coś pozmieniali, połączyli, podzielili ale wątpię aby zlikwidowali. Jednakowoż jeśli nie jesteś pewny a interesuje cię to (może wybierasz się?) to zadzwoń, napisz do źródła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Teraz do szkoły nie ma naboru bo pilotów jest dość z tego co ja wiem, ale liceum lotnicze nadal działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Teraz do szkoły nie ma naboru bo pilotów jest dość z tego co ja wiem, ale liceum lotnicze nadal działa :DNo tak, pilotów jest więcej niż samolotów ;] choć prawdę mówiąc to nie jest śmieszne nawet w żartach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 wiem że to nie jest śmiesze bo sam bardzo dużo interesowałem się samolotami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 z tego co wiem to pilotow beda na przeszkolenie do Kanady wywalali ;) bo dla 20 paru osob rocznie nie oplaca im sie calej szkoly trzymac... a liceum lotnicze jest dla debili z dobrymi chodami :D ;) (hehe mieszkalem tam "troche") :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 TAk się składa że mam dobrego znajomego który chodził do tam do liceum i wiem troche o tym co tam sie działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 ja jako ze miaszkam kilka kilometrow od deblina potrwierdzam - naboru na pilotów nie ma, dziala tylko liceum lotnicze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...