Gość sew333 Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Hej moja konf: ATHLON 1800+, RAD 9600XT, 512ram Chodzi o to ze tescie MOther nature co jakiś czas , nie zawsze, prawie ze w jednym miejscu laguje mi. TO znaczy obraz skoczy, przesunie sie tak szybko. Wiecie ,jak lag. I NIe występuje to zawsze, raz tego nie mam. A nie mmialem wlaczonych zadnych progsów. NIc nie dzialalo w tle. I takie cos mam co jakiś czas w tym tescie. Mam Sp2 ale to nie ma dorzeczy. NIEdawno nie zauwazalem czegos takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 hm a jaka zasilke masz? Probowales zmieniac sterowniki i formatowac dysk? Czy ten problem wystepuje w grach itd? Sprawdzales napiecia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 A jaki wynik osiągnoleś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 TO znaczy mam tak na swiezyym systemie z SP2 dodatek(ale nic i tak nie pracowało w tle) PO drugie nie mam zawsze tego WIec raz jest ten lag w tym jednym miejscu a raz nie ma. WYnik mialem: 3511 PKT, ale akurat wtedy tego laga nie mialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...