metal Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Chyba w sobotę opylę to co mam teraz w konfigu [za 578 zeta] i zamiast tego kupię spobie takie coś: pł.główna: asus a7v333 proc: athlonXP 1600+ pamięć: 128 ddr kingston pc 2100 [później jak będę miał trochę zeta to kupie jeszcze 256 ddr pc 2100 :D ] wszystko za 1012 zeta :D i będę sam to składał :D jeszcze ani razu nic nie składałem ale mniej więcej wiem jak to ma być :D i mam pytanie czy ten coolerek co mam teraz [konfig niżej] wystarczy do tego athlona ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Nie radze pracowac na XP przy 128 RAM'u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Cooler spokojnie wystarczy jak nie będziesz zbytnio podkręcał. ps.Na twoim miejscu bym nie kupował tego asusa lepiej wez np.epoxa 8k5a+ albo abita kx7-333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 to moze lepiej sam nic nie skladaj ;), imho wystarczy dopoki go ostro nie skrecisz, powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Cooler spokojnie wystarczy jak nie będziesz zbytnio podkręcał. ps.Na twoim miejscu bym nie kupował tego asusa lepiej wez np.epoxa 8k5a+ albo abita kx7-333 Popieram kolege. Sam stawiam na Abit'a KX-7 333, na prawde QLL Mobo. Albo poczekaj chwilke na Abita KD7, będzie w podobnej cenie, a bonus to KT400, AGP x8 i najważniejsze: Vcore do 2.325 :!: :D Ma to być pierwsza płytka z serii Abit&ECS.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 to moze lepiej sam nic nie skladaj ;), imho wystarczy dopoki go ostro nie skrecisz, powodzenia czemu ??? :D to co teraz mam to już rozkładałem i składałem i wszystko działa więc nie widze problemu :D a jak co to najwyżej wy mi pomożecie :D wiem gdzie idzie proc, pamięć gdzie podłączyć zasilke i resztę sprzętu czyli napęd dvd i hdd :D ...aaa jeszcze jedno czy musze kupić coppershima na athlona żeby nie upierdzielić jądra proca ? bo umiem zakładać radiator [mój celeron jeszcze żyje :D ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 (...) ...aaa jeszcze jedno czy musze kupić coppershima na athlona żeby nie upierdzielić jądra proca ? bo umiem zakładać radiator [mój celeron jeszcze żyje :D ] Ale celek ma osłonione jądra tzn. jądro :) . IMHO lepiej zapodać CS, bo bezpieczniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 nie mósisz, ale ja nie polecam zakładać titana na atnlona - mnie ukruszyło toto jądro od durona - dopiero po zmianie na super lekkie zapięcie Cooler Mastera odwazyłem się toto założyć ale ja mam ttc d5tb(4) - on ma chamskie mocowanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 (...) ...aaa jeszcze jedno czy musze kupić coppershima na athlona żeby nie upierdzielić jądra proca ? bo umiem zakładać radiator [mój celeron jeszcze żyje :D ] Ale celek ma osłonione jądra tzn. jądro :) . IMHO lepiej zapodać CS, bo bezpieczniej. mój celek nie ma bo to jest cop.[0.18u] a nie tul.[0.13u] :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 (...) ...aaa jeszcze jedno czy musze kupić coppershima na athlona żeby nie upierdzielić jądra proca ? bo umiem zakładać radiator [mój celeron jeszcze żyje :D ] Ale celek ma osłonione jądra tzn. jądro :) . IMHO lepiej zapodać CS, bo bezpieczniej. mój celek nie ma bo to jest cop.[0.18u] a nie tul.[0.13u] :D O FAK błąd :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 to moze lepiej sam nic nie skladaj ;), imho wystarczy dopoki go ostro nie skrecisz, powodzenia czemu ??? :D to co teraz mam to już rozkładałem i składałem i wszystko działa więc nie widze problemu :D a jak co to najwyżej wy mi pomożecie :D wiem gdzie idzie proc, pamięć gdzie podłączyć zasilke i resztę sprzętu czyli napęd dvd i hdd :D ...aaa jeszcze jedno czy musze kupić coppershima na athlona żeby nie upierdzielić jądra proca ? bo umiem zakładać radiator [mój celeron jeszcze żyje :D ] zartuje 8) , nie watpie ze wiesz :), ja bym na twoim miejscu kupil coppershima, zabezpieczasz sie bardzo niewielkim kosztem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 hmmm coś jak prezerwatywa :lol: też zabezpiecza i też małym kosztem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...