bokos Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Witam !!! Zakupiłem niedawno używany skaner mustek 1200 CU. I mam problem, bo nie wiem jak sprawdzić czy on skanuje. Czy wie ktoś jakiego programu moge użyć ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Co rozumiesz przez program do skanowania? A może by tak sterowniki do niego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokos Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 No stery już zainstalowałem pod 98' i teraz nie wiem co dalej. Sterowniki mam z sieci, po ich zainstalowaniu nie pojawiła się żadna dodatkowa ikona w Moim Komputerze. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zobacz czy w "mój komputer" pojawił się skaner i pokombinuj. Ewentualnie może masz na skanerze jakiś przycisk szybkiego skanowania. A jeśli drivery nie mają własnego modułu obsługi to musisz z poziomu jakiegoś programu graficznego ( funkcja Importuj). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y4r0 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Spróbuj w przeglądarce graficznej dla przykładu ja używam ACDSee w tórym jest funkcja skanowania lub jeśli masz offica to tam jest do wyboru w STARCIE "MICROSOFT OFFICE DOCUMENT SCANNING" - nazwa mówi sama za siebie :) Ja używam Mustek 1200 UB i po zainstalowaniu sterowników wszystko działa jak należy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 można również w programie infranview za pomocą kombinacji klawiszy CTRL + A lub CTRL + SHIFT + A włączyć 'moduł' skanowania. Ważne żebyś miał zainstalowane dobre sterowniki. Mojego skanera tez nie ma w panelu sterownia ale działa w każdym programie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...