Artchas Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Witam. poszukuje pluginu do winampa ktory wyswietla na monitorze glosniki drgajace w rytm muzyki. prosze o namiary :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 o ile się nie myle to jest taki skin widziałem u kumpla cos takiego. Skórka przypominała wierze. Poszukaj na winamp.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 WooHoo-FER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artchas Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 WooHoo-FER To jest "SKIN" a nie "PLUGIN" ... :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 WooHoo-FER To jest "SKIN" a nie "PLUGIN" ... :!: aaaa :oops: faktycznie, sorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Jak wpadne do domu to poszukam. Mialem 2 takie pluginy: Poerwszy: 2 glosniki [drewniane]- brzydkie Drugi: max 5.1 ;) + eq :D (pelna konfiguracja) Mozna bylo skinowac. Od dluzszego czasu nie uzywalem, ale sa gdzies na plycie. Jak tylko znajde to wrzuce tutaj linka do ftpa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Pimeer_Modern_v2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 nie znalazlem na kompakcie, ale w sieci trafilem na cos takiego: ftp://ftp.cyfronet.krakow.pl/pub/mirror/W...lugin-Setup.zip Jak sciagnalem i zainstalowalem to sie okazalo ze to nowa wersja tego co mialem. Koles teraz zaszalal niezle ;) Jest 8.1 + okienka wideo i pare swiatelek ;) Po ustawieniu wszystkiego niezle wyglada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 mi to niedzialczy: chyba to wina mojej grafiki s3 trio 64v2:) 2mb... a macie moze takiego plugina co takie kolorowe kulki skacza ?? pod muze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Mi też to nie dzizła:/ Powiedz MareCek jak to włączyłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 nom wlasnie jak??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 u mnie wystarczylo zainstalowac, wejsc w opcje -> Plug-ins -> Visualization i wybrac X-plugin. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 No tak jak dario_t pisze. Jeszcze tylko krotki konfig i wszystko dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...