Gość sew333 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Hej Co moze byc przyczyną? OD dzisiiaj co np godzine znika mi ekran, TO znaczy zniknie 2 razy ma 0,5 sekundy i jest dobrze. I po godzinie okolo znowu to się dzieje. CO moze byc przyczyną? Znika (nic nie widać, czarny ekran na około 0,5 sekundy) WIecie o co chodzi MOnitor czy karta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Jaki monitor? Jaka karta? Jakie stery? Jaka reszta konfigu? W grach czy na pulpicie? I tak dlugo by mozna... Nie uwazaj nas za wrozki - im dokladniejsze dane podasz, tym wieksza masz szanse na dokladna odpowiedz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papik Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 W sumie mam ten sam problem. Ekran miga dwukrotnie co jakiś czas (co 30-45min)...Dzieje się tak w czasie grania ale nie zawsze ,są dni kiedy jest oki. Krata taka jak w podpisie, stery catalysty 4.11, monitor... oj staruszek CTX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Papik tez mam CTX 15.(okolo 7 lat ma) Miga mi na pulpicie jak i w grach. Róznie, ostatnio coraz częściej. MAM RADEONA 9600XT, ATHLON 1800+, 512 ram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 sew333 napisz jaki masz zasilacz, od kiedy tak sie dzieje, napisz takze wersje sterownika.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 300 CODEGEN, STERY 4,12 DZIEJE SIE TAK OD BARDZO DAWNA(RZADKO TO MIALEM) Z TYM ŻE. ZE DZISIAJ TO BARDZO CZĘSTO MIALEM DZISIAJ TO SIĘ NASILIŁO i występuje często. A pare tygodni temu bardzo rzadko to mialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Ojoj, zasilka dla ludzi o mocnych nerwach (padnie, nie padnie?) ;) Bez wzgledu na problemy z obrazem, zmien zasilacz - ten Ci moze siasc pociagajac za soba Bog wie co... A jak dziwne rzeczy z obrazem sie ostatnio nasilaja, to nie wykluczalbym sygnalow od zasilki, ze jest w fazie umierania. Powiedz jeszcze, czy to sie zaczelo wraz ze zmiana karty na 9600? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Hmmmmmmmmm pierwsze co mi przychodzi do glowy: :arrow: Sproboj zmienic sterowniki, wywalajac wczesniejsze Driver Clanerem. :arrow: Sprawdz napiecia w programiku np. AIDA :arrow: Przeczysc kompa w srodku oraz wyjscia. Dobrze by bylo jakbys mial jakis inny lepszy monitor na test :!: Chociaz mysle, ze to poprostu wina zasilki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 NA innym monitorze (mialem go bodajze 2 miesiace) tego nie zauwazylem w ogóle. A ta sama zasiłka ALe kto wie moze akurat cos pada teraz? ALbo to monitor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pac Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ja tez mam taki problem. Po zmianie procesora z durona 1,2 na bartka 2500+. Sew napisz prosze w czym byl problem??? Czym mozna sprawdzic napiecie zasilki??? (moj codegein 300w) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Pac , podam moje GG 1053446 Wiec zagadaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...