CCC13 Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Moja płyta główna to ASUS CUSL2-C, grafa: TNT2 M64, CPU: P3 667/133. Nie moge odpalić AGP 4x na tej grafie, wszystkie programy mowią mi ze plyta główna nie obsługuje AGP 4x mode. W BIOS-ie wszystko jest ustawione w najlepszym porządku. Co mam robic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Ta grafika to jest "niby AGPx4". Płyta spoko.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Ta grafika to jest "niby AGPx4". Płyta spoko.... mialem tez taka rivke i mi chodzila x4 na EPoXie z konfigu ponizej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Kiedyś miałem taką płytkę (teraz używa jej braciak), procka P3-800EB (133MHz) oraz grafę Gf2Pro. AGP bez problemów działało w trybie x4, ale gdy podkręciłem FSB np. na 150MHz, to wtedy płyta automatycznie przełączała AGP w tryb x2, mimo że w biosie jak wół było ustawione x4... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Nie przejmuj się tym, różnica międzi x2 a x4 jest niewielka zwłaszcza na TNT2 więc IMHO jest to sprawa kosmetyczna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Jesli chcesz zmienic AGP z 2x na 4x to mozesz to zrobic programowo np: PowerStripem albo GFTWeak Utility. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 To nie jest takie proste gdyz wpis do rejestru nic nie daje. Uzywalem jeszcze innych narzedzi i nic. Ale chyba dochodze do wniosku ze ASUS domyslnie wylącza AGP 4x gdzyz dla tej grafiki to nie ma sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...