Kosher Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Parametry takie: Socket Type 478 Intel CPU Clock Speed(max.) 2.4GHz (above) Dimension(mm) 83 x 69 x 53 Weight(grams) 303 Fan Type 12 Volts / Ball bearing Dimension(mm) 70 x 70 x 15 Speed(RPM) 5,000 Airflow(CFM) 42 Noise(dBA) 38 Thermal Performance 0.34 Interface Material Pre-applied Silver-based Thermal Compound Five-Year Limited Warranty Moge je miec za 40 zeta. Jak myslicie opchne je? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Jak za tą cena to okej jednak ja dla mnie troche za głośne 38 dBA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Mysle ze nie bedziesz mial problemoow(oczywiscie cena wyzsza jak 40pln)..... pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 to jest taki test...66y6y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 zadna rewelacja, cena 40 zeta jest odpowiednia ale nie wiem czy cos zarobisz, chyba ze bedziesz sprzedawal hurtowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...