Skocz do zawartości
Gość Komar89

Pomóżcie w wyborze...

Rekomendowane odpowiedzi

A co za słaby? Przecież tamte też są po 300W. Mój też ma te ATX 2.03. Ale Jest prawdopodobieństwo spalenia? Większe niż na tamtych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha... Kurde następny wydatek... A ile gdzieś dostane za moje części? AMD Duron 1.3, SDRam 384, Płyta Główna Elitegrout KA7S5A, i zasilacz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Komar89 wyjasnij mi jedna sprawe masz te 4 stowy w kieszeni czy bedziesz je mial jak opchniesz Swoje stare czesci :roll: Jezeli masz te 400zl to za stare dostaniesz cos ponad 300zl... Co razem daje ponad 700zl a wtedy juz mozna pokombinowac :wink: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem inaczej... Mam dowydania pieniądze które będe miał za moje komponenty i dodatkowo niewięcej niż 200-250 zł. Także pozdrawiam i dzięki że pomagacie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety z tymi funduszami nie spodziewaj sie cudow :roll: Masz 250zl za swoje komponenty jak je dobrze sprzedasz to dostaniesz 350zl czyli razem 600zl :roll:

Ja pronuje to :arrow:

Proc-Sempron2200 165zl

Mobo-Asrock K7Upgrade880 169zl Jezeli mialby byc asus to na KT600 w tej cenie :?

Ram-256Mb hynix 159zl

Zasilka-Modecom300GTF 80zl

Wentyl-Jakis za 40zl starczy w zupelnosci :wink:

Razem daje to 613zl niestety taniej nie mam pomyslow,no chyba ze wezmiesz jakas tania plytke na KT400 albo kupisz uzywane czesci :wink: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki, wiem ze mam malo kasy ale tak to jest gry ma sie 15 lat i rodzicow ktorzy niepopieraja kompoterow, uwazaja ze to strata kasy :D. Mam zasilacz niewiem czy to nazwa ale pisze (niewidze pierwszych kilku liter) ...odegen 300XA i ma on 300W i ma ona ATX 2.03. Czy napewno nie da rady sobie z nowym prockiem i plyta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz z taka zasilka jest duza loteria :roll: Prawdopodobnie moze chodzic spoko jezeli nie bedzie sprzetu podkrecal :wink: A moze sie tak zdarzyc ze przy pierwszym wlaczeniu komputera komp sie wylaczy i juz nie bedzie chcial sie wlaczyc...pol biedy jezeli umrze tylko zasilacz ale jest takie prawdopodobienstwo ze zabierze ze soba to i owo z nowego komputera :twisted: A na takie ryzyko widze ze Cie nie stac :wink:

Lepiej nie oszczedzaj na zasilaczu bo jak sie mowi chytry dwa razy traci jednakze jak juz pisalem powyzej ten codecostam moze sobie poradzic :wink: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha... Hmmm... Pomyśle nad tym. Powiedzcie jeszcze jedno. Co myślicie o

AMS sempron 2200+ BOX - 210zl

Płyta główna Gigabyte 7VT600-1394 socket A - 259zl, lub

Płyta główna GIGABYTE GA-7NF RZ NForce 2 socket A-205zl, lub

Płyta główna ASROCK K7UPGRADE880 KT880 LAN-175zl

DDR 256 400MHz KINGSTON-160zł

Co myslicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha... Hmmm... Pomyśle nad tym. Powiedzcie jeszcze jedno.        Co myślicie o  

AMS sempron 2200+ BOX - 210zl

Płyta główna Gigabyte 7VT600-1394 socket A - 259zl, lub

Płyta główna GIGABYTE GA-7NF RZ NForce 2 socket A-205zl, lub

Płyta główna ASROCK K7UPGRADE880 KT880 LAN-175zl

DDR 256 400MHz KINGSTON-160zł

Co myslicie?

Co mamy myśleć sprzęt jak sprzęt. Lepiej nie kupuj droższych mobo tylko zostaw te 80 ziko na zasiłkę, bo ten cały Twój kofany sprzęcik prędzej czy później pójdzie do piachu.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proca nie bierz boxa wez oem , ja proponuje taki cos

mobo http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3814

cpu http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13150

psu http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11974

mem http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3883

cooler http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12372

oczywiscie nie te ceny bo napewno znajdziesz taniej a jak sie dogadasz w sklepie to moze wezma twoj sprzet doplacisz im to co masz i dostaniesz to co wymienilem , oczywiscie jak chcesz to mozesz sobie wziac hynixa , coolera mozesz lyknac calego aluminiowego troche taniej bedzie :P razem kolo 650 zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi