victor89 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Karta max na 275/430.... później już tylko arty :( .. nie wiem czygo jest to wina.... macie jakieś sugestie? może v-mod? :twisted: Z góry dziękuję wam za pomoc! P.S Pamięci DDR 4 ns deafultowe takt 250/400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 rob v-mody - malo do stracenia :) ja tak uwarzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ?Jak ci padnie grafa to jestem chętny na pamiątki:) o ile są takie jak na zdjęciu:) http://img2.allegro.pl/photos/oryginal/37/...378141/37814154 A tak na powaznie to chyba trafiles na kiepski model albo to jest norma dla 2ti. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Paweł- Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Może się za bardzo grzeje? Skombinuj jakieś tanie (home made :) ) chłodzonko Albo trafiłeś na shitowy model (bo u mnie i kolegi idzie >480 ram :) ) I też mamy 4 ns pamiątki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ?Jak ci padnie grafa to jestem chętny na pamiątki:) o ile są takie jak na zdjęciu:) http://img2.allegro.pl/photos/oryginal/37/...378141/37814154 coz za mily, pocieszjacy gest idealny jak na swieta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 karta taka jak na zdjęciu.. pamiątki dokłasnie identyczne.. tylko nie mam zamiaru jej palić :D kupiłem ją za ostatnią i jedyną kasę jaką miałem (100zł)... pamięci naprawde nia są ciepłe.. letnie.. rdzeń to nie wiem.. jak w temacie.... Co do v-modów, to moglibyście podać jakiś link do nich? najlepiej po polsku.. po angielsku też ujdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 P.S Czy radiator trzyma się tylko na kołeczkach, czy jest również posmarowany klejem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Te Prolinki lepiej nie pójdą, am miałem takiego i max to było bodajże 418 MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 a zarzucilibyście linkiem do jakiegoś v-moda na tą kartę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 dołączam się do prośby o link do vmoda sam mam gf2 ti i za cholerę nie mogę znaleźć... byłbym niezmiernie wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 jakie ty masz chłodzenie na tym gf 2 Ti że tak ładnie ci się kręci? masz może jakieś foto tego gf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 dodałem wiatrak 8x8 w stronę GPU i karta lata na 302/430... wynik w smarku 2001SE się nie zmienił ( 1800 pkt ), ale to przez proca :mur: Ja chcem vmoda na memorki do tej karty!!!!! pomóżcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...