Ernidebest Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 SIEMKA! Chcialbym sobie nagrac filmik na ktorym beda sobie leciec pokolei zdjecia, do tego jakas nutka w tle i pozniej to odpalic na dvd, chodzi o taki filmik powiedzmy rodzinny. Mam teraz pytanko, w jakim formacie to trzeba zapisac, zeby pozniej na odtwarzaczu dvd polecialo, wiem ze mozna cos takiego zrobic w windows movie maker, ale czy to zadziala??? HELP ME :D Z gory thx za pomoc !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Polecam program memories on tv, możliwości są świetne, ale nie jest darmowy. Ale demo zawsze możesz wypróbować: http://www.picturetotv.com/ A z prostszych jest jeszcze VSO PhotoDVD, ale również płatny. Ręcznie raczej zrobić by się dało, ale na cuda to bym nie liczył, jeśli chodzi o rezultaty i zajęło by to dużo czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja polecam Medi@Show 3. Sporo efektów "przejścia" zdjęć. Nie bierz niższej wersji bo nie ma możliwośći nagrywania VCD lub DVD. Wesołych świąt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...