djtomas Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Witam! Poszukuję kogoś kto ma dobrą płytę główną (NF2), np. Abita NF7, DFI Infinity, Epoxa 8RDA+ itp. i pamięci oraz mocne chłodzenie np. wodne :) i jest z Lublina 8) Jeżeli ktoś jest w stanie sprostać zadaniu proszę o kontakt na GG: 8870002 jestem codziennie po 20:00 POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 najlepiej jak ktos ma mocnego proca,mobo,pamieci i dobre wc tobys sobie popodkrecal nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 albo pozyczył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 przepraszam ale nie wiem o so chodi 8RDA+ akurat zbyt mocna plyta nie jest a zasilacz?? chyba najwazniejszy element ekstremalnego o/c hehe jezeli ten barton ma odblokowany mnoznik to moja 8KHA+ go zajezdzi zanim zacznie sie rozkrecac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 moze 8rda+ mocna nie jest ale musi byc z lublina:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Ok wiec ja mam Dfi Lan Party Ultra B i Epoxa 8Rda+ pro, Mobilka 2500+, Zasilacz Tagana co prawda tylko 330W, Pamieci akorat nic specjalnego ale zaradiatorkowane. Wodne moge zlozyc w kazdej chwili.... Ale po co Ci to wszystko wiedziec??? (a mieszkam niedaleko od lublina) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...