Selph Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Witam, dopiero co qpilem nagrywarke dvd Lite-On SOHW 1653s, kiedy prubuje wypalic plytke cd wyskakuje po paru sekundach blad "Zapis na dysku CD nie powiodl sie, HARDWARE ERROR: NO ADDITIONAL SENSE INFORMATION (4:0x08:0x03). Nagrywalem w Clone 4.2.0.2 PL. Nie mam kompletnie pojecia co moze byc tego przyczyna. Prosze o mozliwie szybka pomoc. Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Jaki masz system, jaka konfiguracja komputera, czy próbowałeś innych programów do nagrywania, jak napędy i dyski są poustawiane w komputerze (promary, secondary, master czy slave). Podaj jak najwięcej szczegółów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 podejzewam ze nagrywales na DVD-R - (minus) i z tąd ten error. Ja mam wlasnie z MINNUSEM problem (moze liteon uzywa syncha?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...