Sarenka Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Mam sobie taka plyte i jestem bardzo zadowolony.. Testowalem na niej Athlony do 3.0+ (na fsb 333) i wsio chodzilo. Wczoraj kupilem se Bartka 2.8+ zamiast 1.8+ Palomino. Po resecie bios'u poszedl ladnieiwykryty przez plyte. Teraz se dyga na fsb 180 i tez jest git. Sprawedzilem mnoznik - odblokowany (testowalem w dol). Najnowszy bios do tej zabawki to ten, co pozwala wsadzii Bartki do 3.0+ (i one chodza - sprawdzone). Ale jak chce zwiiekszyc mnoznik ponad 12.5 (to bylo max w poprzednim biosie) to jest kupa... Jak se wybiore w BIOS mnoznik 14, t ustawia mi 5 a jak 15, to 5.5 (czy 6). Ma ktos moze jeszcze taki problem i go jakos rozwiazal? A mzoe cos nie tak poszlo przy flashowaniu (chodz, jak na me ucho, brzmi to troche niedorzecznie)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Plyta wiecej nie moze . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 To czemu ath 3000+ poszedl :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Płyta ma mnożnik 4bitowy czyli tylko do 12,5. Więcej można jakoś przez emulację, ale to wykonuje (czytaj ma ustawiony na stałe) procek i nie zmienisz tego jeśli procek na default ma inny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...