Skocz do zawartości
Dominik_Wols

Zestaw komputerowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam duży dylemat co zakupić.Kasy nie mam za wiele a kompa chciałbym do pogrania w miarę nowe gry. Najważniejsze dla mnie to dobór procesora i płyty głównej oraz grafy. Słyszałem,że Radeon 9550 jest dobry więc coś co będzie do tego pasować...Możecie zaproponować coś innego w rozsądnej cenie tak do 500 zl (grafa). Proc+płyta+grafa = nie więcej jak 1500 PLN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponowalbym NF7 dobra mobo,chyba ze wymagasz czegos wiecej,kupisz za ~250 zl,do tego jakis sempron,zalezy ile masz kasy,no i 9550 za ~300zl,ale jak masz 1500 zl na te trzy rzeczy to mozesz kupic o wiele lepszy sprzet,np:Abit NF7-S,AMD Sempron 2800,jakies chlodznko do tego,freezone albo zalman(100-200zl),a grafanp: Radeon 9600 PRO 128 MB 128 Bit TV,za tyle kasy to masz duzo mozliwosci !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem za psycholem tylko grafe może jakąś inną najlepiej moim zdaniem jak kupisz radeona 9550XT. ja taką ostatnio kupiłem i nie żałuje. za 430zeta. jeszcze lepiej jak będzie to rev. 1.2 poszukaj na allegro może coś takiego będzie. za tą kase możesz zamiast is7 to ic7-g albo pentiuma twój wybór. lepiej płyte. procka póżniej. jak troche stanieją

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi