Adassss Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Mam problem. Po reinstalce jest wszystko ok. Jednak po pewnym czasie uzytkowania (ponad miesiac) przestaja mi dzialac dzwieki w windowsie. Samo tak sie dzieje nie wiem co sie dzieje co robie reinstalke to po pewnym czasie mi dzwiek znika tylko te takie windosowskie dzwieki i np jak na stronkach jest w czyms we fleszu czy w czyms to tez nie slychac... Mam win xp profesional prosze o pomoc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Cóż, wierz mi lub nie ale samo to się napewno nie robi (samo mogło zrobić się raz a nie w kółko). Sprawdź czy nie masz pościszanych dzwięków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 sprobuj przeinstalowac sterowniki do dzwiekowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zobacz czy masz wlaczona usluge Windows Audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adassss Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zobacz czy masz wlaczona usluge Windows Audio. sprawdzalem, mam. nie wiem co robic :P przeinstalowalem sterowniki, tez nie pomoglo. P.S. mam karte muzyczna zintegrowana na plycie glownej ;P ale jest ladnie wlaczona :P a i jeszcze jedno.. gdy patrze we wlasciwosci dzwieku.. i tam sobie zakladka "dzwieki" no i tam jak sie wybiera te dzwieki w windowsie.. to nie mozna wcisnac tego "play" i je przesluchac :P moze cos z tym zwiazane :P pomozcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...