Szumek Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Witam ! Czy znacie jakiś program wysyłający migające SMS-y przez internet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 pierwszy raz slysze o czyms takim, a pozatym to chyba by musiala jeszcze komora cos takiego miec, bo niemozliwe zeby ci migaly na kazdej komorce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 dokładnie co to za sms'y migajace pierwszy raz słysze!!!!!!!!!!!!! kurde ciekawe jaki telefon to bedzie obsługiwal Nokia 2oo2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 pierwszy raz slysze o czyms takim, a pozatym to chyba by musiala jeszcze komora cos takiego miec, bo niemozliwe zeby ci migaly na kazdej komorce :lol: ja tez o migajacych smsach nie slyszalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 a ja słyszałem i umiałem wysyłać... programem NokiaLogoMenager... ale trzaba było miec kabelek do nokii :) 8210 na 100% to obsługuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Wszystkie Nokie to obsluguja. Takie smsy sa juz chyba od ponad roku. Tak jak kolego powiedzial, robi sie je Logo Menagerem. Calkiem fajnie wygladaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 wejdz na www.wapster.pl i zaloguj sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 ja sobie wlasnie taki kabelek zakupilem do mojego 3330 na allegro za 27 zl :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 panowie ! takie smsy sa juz od dawna. mam takiego jednego na pamiatke :wink: z data 27 listopad 2000 nawet godzine wam podam hehe 22:52:59 i to wszystko w starej wysluzonej N3210 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 panowie ! takie smsy sa juz od dawna. mam takiego jednego na pamiatke :wink: z data 27 listopad 2000 nawet godzine wam podam hehe 22:52:59 i to wszystko w starej wysluzonej N3210 :) ale jak to wyglada tak w ogole? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 panowie ! takie smsy sa juz od dawna. mam takiego jednego na pamiatke :wink: z data 27 listopad 2000 nawet godzine wam podam hehe 22:52:59 i to wszystko w starej wysluzonej N3210 :) ale jak to wyglada tak w ogole? wyglada jak mrugajacy sms :wink: :lol: a tak na powarznie to miga ci cala wiadomosc na wyswietlaczu. wszystkie literki naraz, nawet data otrzymania sms i od kogo, nie wiem jak mam to jasniej wytlumaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Stare jak świat. Miałem takie jeszcze na historycznej Nokii 3110. Jak ktoś nie wie jak to wygląda to niech np. wyobrazi sobie choinkę z migającymi światełkami (miałem takiego SMS'a). Wszystko oczywiście zrobione za pomocą zwykłych znaczków dostępnych w każdym telefonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 To moze byc calkiem fajne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Migajace smsy wysyla rowniez program FlashSMS i FlashMSG ale rowniez korzysta z telefonu tzn nie wysyla przez siec. Troche platnych serwisow do wysylania sms'ow to oferuje m.in wspomniany wapster i jeszcze cos co ostatnio widzialem ale nie pamietam nazwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ale na 6210 niestety nie działa... jak również nie mróga informacja: kto dzwoni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...