Skocz do zawartości
Szumek

Migające SMSy

Rekomendowane odpowiedzi

panowie !  takie smsy sa juz od dawna. mam takiego jednego na pamiatke  :wink:  z data 27 listopad 2000 nawet godzine wam podam hehe 22:52:59 i to wszystko w starej wysluzonej N3210  :)

ale jak to wyglada tak w ogole?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie !  takie smsy sa juz od dawna. mam takiego jednego na pamiatke  :wink:  z data 27 listopad 2000 nawet godzine wam podam hehe 22:52:59 i to wszystko w starej wysluzonej N3210  :)

ale jak to wyglada tak w ogole?

wyglada jak mrugajacy sms :wink: :lol: a tak na powarznie to miga ci cala wiadomosc na wyswietlaczu. wszystkie literki naraz, nawet data otrzymania sms i od kogo, nie wiem jak mam to jasniej wytlumaczyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stare jak świat. Miałem takie jeszcze na historycznej Nokii 3110.

Jak ktoś nie wie jak to wygląda to niech np. wyobrazi sobie choinkę z migającymi światełkami (miałem takiego SMS'a).

Wszystko oczywiście zrobione za pomocą zwykłych znaczków dostępnych w każdym telefonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Migajace smsy wysyla rowniez program FlashSMS i FlashMSG ale rowniez korzysta z telefonu tzn nie wysyla przez siec. Troche platnych serwisow do wysylania sms'ow to oferuje m.in wspomniany wapster i jeszcze cos co ostatnio widzialem ale nie pamietam nazwy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi