bolko Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Potrzebuje kod serwisowy do monitorow tej firmy :) dzieki ktoremu dostajemy dostep do ukrytego menu serwisowego. Dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 bolko, to ja się podczepię do Twojego topica jak wejść w tryb serwisowy w monitorach Nokia ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 www.elektroda.pl Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 O jaki konkretny model ci chodzi? W przypadku 454 moge ci powiedziec: ->svenska <-english ->netherlands ->sevenska <-english :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolko Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 model to Vision Master Pro 451 poprzednik 454 a co dokladnie trzeba zrobic ??? z tymi jezykami ??? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 model to Vision Master Pro 451 poprzednik 454 a co dokladnie trzeba zrobic ??? z tymi jezykami ??? Pozdrawiam Wejsc w menu i przestawiac w tej kolejnosci jezyki. Zeby wylaczyc menu serwisowe wystarczy wylaczyc i wlaczyc monitor. Nie wiem czy to zadziala w 451. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolko Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 wielkie dzieki działa !!!!!!!:) teraz dopiero go ladnie wyregulowalem :) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 O jaki konkretny model ci chodzi? W przypadku 454 moge ci powiedziec: ->svenska <-english ->netherlands ->sevenska <-english :) a czy monitor Samsung SyncMaster 757DFX też ma taki tryb a jeśli tak to wiesz jak w niego wejść? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Kupiłem właśnie Iiyame MV PRO 454 i obraz super poza lewym dolnym rogiem. Jest tam jakiś taki rozmyty. W jaki sposób to wyregulować, bo z standardowego menu nie da się. Której funkcji z menu serwisowego uzyć ?? Czy można regulować konwergencje w różnych obszarach czy tylko w pionie i poziomie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ja mam opis menu serwisowego iiyamy po niemiecku ;) niestey dosyc stary ale z tego co tam pisza w niektorych modeleach da sie ustawic zbieznosc dla 40 kilku obszarow oddzielnie nie wiem czy w 454 tez jest taka opcja , niestety jak napisalem maila do iiyama.pl to nie odpisali , moze trzeba napisac do iiyama.com ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 to ja poprosze do samsunga 700b ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 okiej a jest takowy do flatrona 775ft ?? jak tak to bardzo bym prosił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 A ja do Daytek dt1531d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 www.elektroda.pl Pozdr. Gdzie na tej stronce są kody serwisowe bo nie mogę znaleźć ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...