und3r Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Taaa, w ogole to jest niezly pomysl - jak mnie przyciśnie to tez zaloże taki topic :lol: Wtedy Fundacja und3r&co będzie domagała sie zwrotu 3 zł razem z % :lol: :lol: ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 %.... hmmm..... zalezy w jakim znaczeniu ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 własnie w takim;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Nie ma to jak wejsc w Nowy Rok z dlugami. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 chcialem juz dawno zamknac ten temat ale jednak zostawie bo to jednak fenomen ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 wunat, wyloozuj, przeciez regulaminu nie lamie ;]]]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 No ja mysle ze nalezy zmienic nominajce do "DE BEST FROM THE BEST NA 2004" - ten topic RULZ po prostu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 bruce moja kasa powinna juz do Ciebie dojsc! dzis powiini Ci to wyslac kolo 15 (bo wtedy sesje w moim banku zamykaja) wiec napisz co i jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ja tez prosze o potwierdzenie wplyniecia datku od podatku sobie odlicze w tym roku :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 To i ja poprosze - zarejestruje fundacje i bede zbieral datki jak ojciec Rydzyk :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 To i ja poprosze - zarejestruje fundacje i bede zbieral datki jak ojciec Rydzyk :lol:powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 tytuly, ktore wplynely: akcja: nakarm glodne dziecko :) zapomoga noworoczna ;] FUNDACJA NA RZECZ POMOCY POTRZEBUJĄCYM UND3R&CO PRAGNIE PRZEKAZAC SWOJ SKROMNY DATEK:P PSYCHODELICZNY DLA BRUCE'A :D ZWRACAM ZA WINKO NA ZLOCIE :) /CZARA ktos przelal, a nie wplynelo? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 akcja: nakarm glodne dziecko :)fakture prosze do domu :) ps: w tym roku chce sie na zlot wybrac wiec bedzie okazja do wypicia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 zapomoga noworoczna ;] :D BTW. Paprotek to moze jakos sie ugadamy co do wyjazdu ? ;] Z tego co wiem to chyba jeszcze pare osob jest z oki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 jakbys mial inteligotobym ze 2 zeta obdarowal:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 To i ja poprosze - zarejestruje fundacje i bede zbieral datki jak ojciec Rydzyk :lol:powodzeniaDzieki 8) Dam Ci sie przejechać Maybachem :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...