maciej.kiler Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 może mozecie mi powiedziec cos wiecej o tej karcie, jak kupowałem to myslalem ze jedyne czego jeje brakuje do wersji boxowanej to kabelki płyta ze sterami i pudełko ale jak sie okazało ma tez niższą czestotliwośc taktowania pamieci 250MHz ddr 500 zamiast w wersji boxowanej ddr 600 MHz, po podrasowaniu spoko idzie na 600, ale jak chcę wiecej wyciągnąc to na benchmarku wysypują sie chyba tekstury, nie wiem az sie na tym tak nie znam, dalem za nią o 90 zł mniej niz za boxa ale nie wiem czy dobrze zainwestowalem. Jeżeli ma ktos moze schematy kabelków VIVO to bym był wdzięczny za udostępnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Nie musiałes zakładać K O L E J N E G O topiqu o tej karcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 może mozecie mi powiedziec cos wiecej o tej karcie, jak kupowałem to myslalem ze jedyne czego jeje brakuje do wersji boxowanej to kabelki płyta ze sterami i pudełko ale jak sie okazało ma tez niższą czestotliwośc taktowania pamieci 250MHz ddr 500 zamiast w wersji boxowanej ddr 600 MHz, po podrasowaniu spoko idzie na 600, ale jak chcę wiecej wyciągnąc to na benchmarku wysypują sie chyba tekstury, nie wiem az sie na tym tak nie znam, dalem za nią o 90 zł mniej niz za boxa ale nie wiem czy dobrze zainwestowalem. Jeżeli ma ktos moze schematy kabelków VIVO to bym był wdzięczny za udostępnienie. Popatrz w jednym poście napisałeś taktowanie rzeczywiste oraz efektywne dla pamięci - nie wiem czy zdajesz sobei sprawe z faktu jak bardzo to wprowadza w błąd czytelników. Pamięci na tej karcie mają taktoawniwe 250 Mhz i podkręciłęś je do 300 MHz! Zaś co do wyboru karty to powiem szczerze, że nie wiem po co kupiłęś kartę 256 MB - do niczego się przy tej klasie karty nie przydaje, tymbaridzej, że ma niższe zegary taktujace pamięć - zamiast 300 - 250 MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Popatrz w jednym poście napisałeś taktowanie rzeczywiste oraz efektywne dla pamięci - nie wiem czy zdajesz sobei sprawe z faktu jak bardzo to wprowadza w błąd czytelników. Pamięci na tej karcie mają taktoawniwe 250 Mhz i podkręciłęś je do 300 MHz! Cały czas szerzysz swą "krucjate"... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej.kiler Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 dzieki za tamten topic poczytam poszukam, sorki za zawracanie głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...