Ap@cz Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Posiadam katre telewizyjną AVerTV Go Series PAL DK + BG Model 102 2eh i mam z nia taki problem : kiedy proboje nagrywac sekwencje wideo nagrywaja mi sie one w bardzo slabej jakosci na niebieskim tle momentami jest tak slabo ze nic nie widac wyglada to na strasznie slaby sygnal, ale kiedy ogladam to sygnal jest bardzo dobry ... jeżeli ktoś spotkał się z takim problemem to bardzo prosze o odpowiedz ... a i jeszcze jedno posiadam Windows XP Proffesional Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 zasada nr. na tym forum , masz problem podaj konfiguracje kompa :P po drugie slyszalem o problemach z kartami TV na win 2000 / XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ap@cz Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Athlon 1000 |MSI KT133| 256 SDRAM 133 | GF2 MX 400 64 MB | Segate Baracuda IV 80 GB + Maxtor 40 GB |SB Audigy Player no i oczywiscie : AVerTV Go Series PAL DK + BG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 wedlug mnie pownienes poszukac nowych sterwonikow specjalnie do windowsa xp... oczywiscie wraz z nowym oprogramowaniem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 fakt wiekszosc kart pracuje dziwenie pod w2k/xp... co do zgrywania... tuner który nie wspomaga sprzętowo nagrywania video/audio nie nadaje sie no nagrywania - jakosc zawsze jest słaba, tunery gubią klatki i zgrywają wszystko w niskich rozdzielczosciach... chcesz miec porządne wejscie kup sobie karte do obróbki lub grafe vivo... co do konfigu to umiesc go w podpisie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...