Sid Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Witam! Najpierw ogladnijcie sobie strone http://dhost.info/sid za pomocą shitowej przegladarki(IE) , a pozniej, np w nowej Operze lub firefoxie... I tu jest problem :/ Czemu sie w tamtych miejscach rozjezdza? Gdzie popelnilem blad? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathias79 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 chyba juz sobie poradziles nie ? bo mi ani w IE ani w Firefox'ie ani w FireBird sie nic nie rozjezdza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Nie, nie poradziłem sobie :) Mi sie dalej rozjezdza (np. teraz w Firefoxie w linuxie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 ja mam operke 7.54 i wszystko gitara... szukaj Edit: sprawdzilem w FF i IE i dalej nic nie wykrylo - tylko pogratulowac. BTW przecie masz potwierdzenie z W3C ze kod jest ok wiec bledu raczej nie masz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) a u mnie w operze tez sie rozjezdza :] cos nie tak jest z tlem tych tabelek edit : popatrzylem troche w kod :P <div style="width:725px;margin-left:10px;margin-top:5px;margin-right:10px;margin-bottom:5px" class="hidden"> te marginesy to powoduja :] Edytowane 21 Stycznia 2005 przez czara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Dzięki czara ale to chyba nie to: http://dhost.info/sid/index2.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Eeeeee glupia sprawa. najpierw sie bawilem css w pliku css, potem css w pliku html, i nic mi z tego nie wyszlo. Potem zrobilem sobie nowy pliczek html i skopiowalem do niego "jak leci" cala sekcje body (w head tylko linkowanie do css). Przy okazji sypnelo sie kodowanie iso (przekonwertowalem) iiiiii... I pieknie podzialalo. Po prostu nie wiem co jest grane. Wkleilbym kod, ale boje sie ze znowu sie cos pozmienia, wiec dam tylko link do sciagniecia plikow (bo grzebalem tez w css). Link tutaj. P.S. strona to test.htm (*.txt tez- wyswietli od razu kod w przegladarce), Mozesz sprobowac zapisac ten plik tak jak jest i zobaczyc czy zadziala, ale musi dzialac z "moim" plikiem css, ze wzgledu na zmiany (struktura katalogow jak u Ciebie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Dzięki - sprawdze to :) Ufff czeka mnie troche przepisywania jako xhtml 1.1 :) ale minutka i bedzie :) ide probowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...