J@reQ Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Kumpel chce odblokować Celerona.Uzylem funkcji szukaj ale wywalilo mi troche stron i to nie na temat :( (pewnie nie umiem szukać-ale to inna sprawa) Ja tylko wiem jak odblokowac AMD'ki, także poradźcie coś. Na procku są następujące oznaczenia: A370 Celeron MALAY 600/128/66/1,7 Dzieki z góry za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Bylo juz tyle razy ZE CELERONA NIE DA SIE ODBLOKOWAC !!!!!!! Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Jak wyzej jest to fizycznie nie mozliwe :D. No chyba, ze przelejesz mi na konto 10000000000$ (moze byc w zlocie ;) ) to z lenistwa odblokuje ci ten mnoznik :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Kumpel chce odblokować Celerona.Uzylem funkcji szukaj ale wywalilo mi troche stron i to nie na temat :( (pewnie nie umiem szukać-ale to inna sprawa) Ja tylko wiem jak odblokowac AMD'ki, także poradźcie coś. Na procku są następujące oznaczenia: A370 Celeron MALAY 600/128/66/1,7 Dzieki z góry za pomoc. ALE GRYPS!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 To mnie zjebaliscie.....hehe Nigdy nie interesowal mnie ten proc, także nie miałem pojecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Mozesz go tylko podkrecic na FSB 100. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Mozesz go tylko podkrecic na FSB 100. Pozdro Dexter To wiem, wlasnie poslalem mu sms, zeby się pobawil FSB. Chociaż ma tak zwalonego ABITA że szkoda gadac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 TEN TEMAT BYL WALKOWANY XXX RAZY.... NIE DA SIE ODBLOKOWAC NOZNIKA W CELKU :!: to by bylo na tyle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Mozesz go tylko podkrecic na FSB 100. Pozdro Dexter a ja mam c266, który chodzi na fsb 112 (asus p2b). tzn zdarzają mu się zwieszki ale proste giery dają się odpalać. hehe, a tak normalnie to fsb 100 -> tak chodzi od 3 lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Moja celinka 333 PPGA tez smigala na 112 FSB na Epox-ie P2-112A zmodyfikowanym przeze mnie. Dodalem zworki do regulacji napiecia bo w standardzie tego nie bylo 8) "Tylko" wymagany byl peltier chlodzony woda i temp ponizej zera zeby chodzil :lol: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Podziekuj kochanej firmie Intel za brak mozliwosci "zabawy" mnoznikiem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 ale i tak Intelki ladnie sie krenca.... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...