Hunter12 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Mam problem z plyta ktora dostalem od wujka z niemiec mowil ze jest padnieta Podlaczylem ją na stole do zasilacza wsadzilem procek ktory podobno dziala zalozylem radiator wsadzilem karte S3 na PCI wsadzilem sdram 128Mb ktory dziala teraz w moim celeronie wlaczylem ją a tu lipa na wyswietlaczu bledow pokazuje "88" a monitor czarny ekran co to moze byc?????? Plyta to Epox 8KTA3 Procesor Athlon 1300mhz karta Graf S3 PCI RaM SDram 128MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Mam problem z plyta ktora dostalem od wujka z niemiec mowil ze jest padnieta Podlaczylem ją na stole do zasilacza wsadzilem procek ktory podobno dziala :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter12 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 chodzi mi o to czy da sie z tą plyta jeszcze cos zrobic czy ruszy w ogole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Sprawdź w manualu płyty co oznacza kod 88. Niestety prawie na pewno płyta jest kaput ale poszukaj może sprawi Ci niespodziankę. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...