lukaszwis Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Mam Asusa A7N8X i A1700+XP i tak nie wiem czy bardziej sie opłaba kupic np Athlon XP 2500+ Barton czy cos kombinowac z A64 sprzedac na plyte głowna i stary procek co na niej A64 nie pujdzie i kupic Athlon 64 2800+ i jakaś płyte tylko jaką poradzcie cos Plz :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Sensu raczej nie widze bo na 64bit jeszcze troche zawczesnie zeby kupowac skoro jeszcze nie jest tak popularne , brak gier , mala liczba programow 64bitowych a co do plyty to raczej Gigabyta na nf4 lub Abitka jakiegos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwis Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 A mogł bys podac jakies nazwy zebym nie kupił kota w worku bo co jest lepsze na nf4 to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Narazie nie ma nic sensownego na NF4 w Polsce, pozatym zmiana na NF4 wiąze sie ze zmiana grafiki bo tam jest juz PCI-E a nie ma AGP. Jak na dziś to najlepiej jakiegoś A64 s.939 a mobo to najlepsze na dzis jest MSI K8Neo2 na NF3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwis Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 A nf3 nie sa chyba az tak drogie ,a mozna pewnie jakąś sensowną znaleść moze cos polecasz ? :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Podstawowe pytanie brzmi, czy chcesz kręcic, jak tak w jak mocno. Do średniego OC starczy Epox którego można (chyba) w miare łatwo dostać . Jedyna mobo wartą uwagi jest własnie wspomniany MSI K8Neo2 tylko ze nie dostaniesz go praktycznie w kraju, jednak zobacz na giełde Tweaka, tam dwaj koledzy sie zajmują sciaganiem sprzetu z zagranicy ( oczywiscie na gwarancji) i oferują własnie tą płyte. W obecnej chwili nie widze lepszego wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 ja bym ci w tej chwili zaproponował DFI LP NForce3 Ultra250,bardzo dobra do o/c i duże wyposażenie,kosztuje koło 450zł....ja na twoim miejscu wziąłbym DFI + A64 2800+ lub 3000+...według mnie to najlepszy zestaw na s754.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 ja bym ci w tej chwili zaproponował DFI LP NForce3 Ultra250,bardzo dobra do o/c i duże wyposażenie,kosztuje koło 450zł....ja na twoim miejscu wziąłbym DFI + A64 2800+ lub 3000+...według mnie to najlepszy zestaw na s754.... Tylko powiedz mi jaki sens sie pchac w socket 754 :?: ja nie widze zadnego, MSI jest droższa o 100PLN ale jest dużo bardziej przyszłosciowa niż s754 do którego w niedalekiej przyszłosci zostaną tylko Semperony. Skoro pakuje sie już tyle pieniędzy w nowy sprzet to lepiej dać 10% wiecej ale dobrać sprzet z głową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Podstawowe pytanie brzmi, czy chcesz kręcic, jak tak w jak mocno. Do średniego OC starczy Epox którego można (chyba) w miare łatwo dostać . Jedyna mobo wartą uwagi jest własnie wspomniany MSI K8Neo2 tylko ze nie dostaniesz go praktycznie w kraju, jednak zobacz na giełde Tweaka, tam dwaj koledzy sie zajmują sciaganiem sprzetu z zagranicy ( oczywiscie na gwarancji) i oferują własnie tą płyte. W obecnej chwili nie widze lepszego wyboru. Hipo Ty takie rzeczy wygadujesz ?? Są w ofercie każdego szanującego się sklepu w PL Mogą występować chwilowe braki w zaopatrzeniu, ale takie stwierdzenie jest mocno przegięte ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Miałem własnie to na myśli, co mi z oferty która wisi już dłuższy czas skoro nie moge jej zrealizować :? na jedno wychodzi, po prostu nie ma towaru i tyle..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwis Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Podstawowe pytanie brzmi, czy chcesz kręcic, jak tak w jak mocno. Do średniego OC starczy Epox którego można (chyba) w miare łatwo dostać . Jedyna mobo wartą uwagi jest własnie wspomniany MSI K8Neo2 tylko ze nie dostaniesz go praktycznie w kraju, jednak zobacz na giełde Tweaka, tam dwaj koledzy sie zajmują sciaganiem sprzetu z zagranicy ( oczywiscie na gwarancji) i oferują własnie tą płyte. W obecnej chwili nie widze lepszego wyboru. Hipo Ty takie rzeczy wygadujesz ?? Są w ofercie każdego szanującego się sklepu w PL Mogą występować chwilowe braki w zaopatrzeniu, ale takie stwierdzenie jest mocno przegięte ... Cen a tez duzo jak na tak i towar wiec chyba zedecyduje sie na DFI LP NForce3 Ultra250 cena jest jescze ok i do tego jakis A64 2800+ i na jakis czas wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...