OS7RY Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Cześć jestem tu nowy a nawet na jkichkolwiek forach. Mam problem bo kópuje nowy komputer i w sklepie napalilem sie na karte graficzna Gainward Fx 5900 xt no i ja kópiłem za 700zł z 2 lata gwarancja. Ale jak sie naczytalem o oszustwach w potokach (podobno nie 8 ale 4x2TMU) a potem o HL2 ktory to podobno zoptymalizowany jest na ATI to poważnie zastanawiam sie nad zmiana (zaznaczam ze NA PIENIADZACH NIE SPIE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 HL2 bez problemu chodzi na 5900XT tak samo jak inne gry. Co do potoków o tym juz dawo, dawno było wiadomo. Różnicy pomiędzy 2*4 a 8*1 nie odczujesz w żadnej grze. Jedyną wadą seri FX jest trochę niedorobiona jednostka pixel shader. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Oddaj tę kartę póki możesz :!: :!: :!: Dołóż 150 zł i kup GF 6600 GT 8) Wydajność o niebo lepsza :roll: Co do oszustw... to niestety prawda. FX'y mają skopane shadery :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Oddaj tę kartę póki możesz :!: :!: :!: Dołóż 150 zł i kup GF 6600 GT 8) Wydajność o niebo lepsza :roll: Co do oszustw... to niestety prawda. FX'y mają skopane shadery :wink: Dobra rada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Oddaj tę kartę póki możesz :!: :!: :!: Dołóż 150 zł i kup GF 6600 GT 8) Wydajność o niebo lepsza :roll: Co do oszustw... to niestety prawda. FX'y mają skopane shadery :wink: Dobra rada ;) bardzo dobra zrob co mowi sucker nie zastanawiaj sie. moze uda ci sie jeszcze ja wymienic 6600gt jest o wiele szybsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 A ja bym zrobił inaczej. Jeśli da się wymienic w sklepie tą kartę to bym za tą kaskę <dokladnie 680 zł> kupił modowalną Ati 9800 SE na PRO. Softlerowo potoki odblokujesz i masz karte za okolo 900 zł , a placisz jedyne 680. Jeśli bedziesz chętny to mogę ci zalatwić w pelni modowalną kartę taką, bo nie wszystkie jak wiadomo się dają bezpiecznie modować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Oddaj tę kartę póki możesz :!: :!: :!: Dołóż 150 zł i kup GF 6600 GT 8) Wydajność o niebo lepsza :roll: Co do oszustw... to niestety prawda. FX'y mają skopane shadery :wink: Dobra rada ;) bardzo dobra zrob co mowi sucker nie zastanawiaj sie. moze uda ci sie jeszcze ja wymienic 6600gt jest o wiele szybsze 5900XT nie jest porównaniem dla 6600GT,5900XT miało konkurować z 9700Pro,6600GT miecie FX'em w 2k3 a po włączeniu AA i Anizo,to...FX może sobie dać spokój,6600GT to zakup bardziej przyszłościowy,oddaj tego FX'a i wymień na 6600GT za dopłatą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OS7RY Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 A wymianka na R9800Xt? Widzialem taka na Allegro za 800, a FXa bym sie pozbyl jakos może sprzedal ( tylko kto to kupi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 A wymianka na R9800Xt? Widzialem taka na Allegro za 800, a FXa bym sie pozbyl jakos może sprzedal ( tylko kto to kupi :) R9800XT za 800zl.? Dobra propozycja. Podkrecona 9800PRO z wieksza iloscia pamieci. Naprawde dobra karta i owiele szybsza od 5900XT(szczegolnie w PS2.0). Jednak 6600GT ma porownywalna szybkosc co 9800XT, czasem nawet go wyprzedza(ale czasem jest odwrotnie). Za 800zl. jednak mysle ze 9800XT jest bardzo dobra propozycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Ale jeśli cena ogranicza to tak jak pisalem 9800 SE modowalna na PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 albo jeśli nie ma kasy, czekaj aż znowu pojawią sie 9800nonpro(pewne 8 potoków, 256bit, jedynie taktowania niższe od wersji pro), szły po 585 zeta (mają być zaniedługo), nie dość, ze lepszy od tego fx'a to jeszcze kasa w kieszeni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OS7RY Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Dzięki 4all za pomoc. Pewnie jeszcze nie raz sie zgłosze bo nauczyłem sie nie ufać kolesiom w sklepach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OS7RY Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 A ile moglbym krzyknąc na allegro za mojego GAINWARDA. Ma pudełko, płytki, kablle, gra Chrome, i gware na ponad 2 latka. I jest to wersja Golden Semple. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajba. Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Ja bym nie wymieniał, bo po co skoro gry działają jak trzeba i jeszcze lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...