Skocz do zawartości
Gość on23warszawa

Plany Electronic Arts.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość on23warszawa

Pamietam jak zachwycalem sie Porsche Unleashed i liczylem ze wyjda kolejne gry traktujace o innych markach samochodow ale chyba sie mylilem a minelo juz sporo czasu.Glownie chodzi mi o BMW.Napewno jest wielu fanow tej marki ktorzy przykaldowo zachwycali sie modelem M5 w NFS HP 2.

Zycze EA z calego serca zeby ponownie stworzyla cos na wzor NFS PU tylko w tytule BMW Unleashed:)))

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam NFS - raczej pewne ze takowa nie powstanie. W GT4 bedzie natomiast sporo samochodow ze stajni BMW:

BMW 2002 Race Car

BMW 2002 Turbo Modelo 74

BMW 320 Turbo Race Car Modelo 78

BMW 323i Coupe

BMW 330i Modelo 2003

BMW 507 Modelo 56

BMW 540

BMW 700 RS Race Car Modelo 60

BMW 750iL

BMW 840Ci Sports

BMW LMR Race Car

BMW M Coupe Modelo 2001

BMW M1 Modelo 80

BMW M1 Race Car Modelo 80

BMW M3 Modelo 2001

BMW M3 Evo III Modelo 90

BMW M3 GTR Race Car Modelo 2001

BMW M3 GTR Strassenversion Modelo 2002

BMW M5 Modelo 2001

BMW M5 Modelo 94

BMW M6 635 CSi Modelo 84

BMW X Coupe Concept

BMW X5 Le Mans Concept Modelo 2000

BMW Z1 Modelo 86

BMW Z3 M Roadster Modelo 2001

BMW Z4 3.0i Modelo 2003

BMW Z8 Modelo 2000

BMW Z9 Concept Modelo 99 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym chcial by pojawil sie Needfor z dzisiejsza grafa,ale ze sterowaniem w trybie wild z NFS 2 SE oraz mozliwoscia gry we 2 na jednym kompie,a gdyby do tego dolozyc wszystkie trasy powiedzmy z 6sciu needforow to by bylo cos.Niestety - mozemy sobie o takim czyms pomarzyc bo programisci nie sa juz na tyle inteligentni by zrobic sterowanie,ktore powodowalo,ze przyjemnosc z jazdy byla na wage zlota - tak jak w przypadq NFS 2 SE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...programisci nie sa juz na tyle inteligentni by zrobic sterowanie,ktore powodowalo,ze przyjemnosc z jazdy byla na wage zlota...

?? nie mam pojecia o co ci chodzi... Przyjemnosc na wage zlota? :?

polska jenzyka byc dla mnie duza wyzwania ;)

on23warszawa jak Ci odpisza na tego maila to powiedz co i jak :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym chcial by pojawil sie Needfor z dzisiejsza grafa,ale ze sterowaniem w trybie wild z NFS 2 SE oraz mozliwoscia gry we 2 na jednym kompie,a gdyby do tego dolozyc wszystkie trasy powiedzmy z 6sciu needforow to by bylo cos.Niestety - mozemy sobie o takim czyms pomarzyc bo programisci nie sa juz na tyle inteligentni by zrobic sterowanie,ktore powodowalo,ze przyjemnosc z jazdy byla na wage zlota - tak jak w przypadq NFS 2 SE

I pewnie to wszystko jeszcze za 19,9zł..

No bo inaczej i tak sciagniesz z neta to po co "inteligentni programisci" mają takie gierki robić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość on23warszawa

w pierwszy need4 speed cudowna byla mozliwosc rozpedzenia sie uderzenia w bande i samochod wylatywal do gory na kilkanascie virtualnych metrow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi