Kosher Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Dzisiaj kupilem PIV 1.8Ghz, w zalozeniu mial to byc procek dla znajomych ale w zwiazku z jego mozliwosciami zostanie u mnie! 1.8A@2.86, 1.75V chlodzenie BOX-owym wiatrakeim!!! http://strony.wp.pl/wp/kosheroc/wcpuid.html Widzialem juz magiczna cyfre 3Ghz :lol: ale dopiero na WC zobaczymy na ile stac ten egzemplaz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Dzisiaj kupilem PIV 1.8Ghz, w zalozeniu mial to byc procek dla znajomych ale w zwiazku z jego mozliwosciami zostanie u mnie! 1.8A@2.86, 1.75V chlodzenie BOX-owym wiatrakeim!!! Widzialem juz magiczna cyfre 3Ghz :lol: ale dopiero na WC zobaczymy na ile stac ten egzemplaz.[/img] Hmmm ladnie ,ladnie ;) . Ile wyciagasz w 3dMarku ? Tylko ciekawe czy mu Vcore zwiekszony nie zaszkodzi . BTW cos te Image nie idzie ;) . 403 - Dostęp zabroniony Ta strona została administracyjnie zablokowana lub konfiguracja serwera wyklucza Twój dostęp do niej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 on ma strone na wp - tam obrazki działają tylko ze strony domowej, której Kosher nie ma - Kosher zmień sobie tą wp na coś innego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Gdzie dac ten jpg zeby zadzialalo :twisted: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Gdzie dac ten jpg zeby zadzialalo :twisted: :oops:ja ćwiczyłem darmówki: interia=syf wp=syf republika(onet)=działa 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Jaką masz temperature ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Jaką masz temperature ? Na razie nie chce go katowac ale przy otwartej obudowie bez zbytniego obciazania ma 37-42*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja widze ten zrzut i tam jest 2860 z 1800 a tak?? to osiagnbołes to 3g czy nei bo jaj juz nie wiem ..?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja widze ten zrzut i tam jest 2860 z 1800 a tak?? to osiagnbołes to 3g czy nei bo jaj juz nie wiem ..?? Na razie nie. Tyle ze jak napisalem 2.86 jest na dzien dobry (na standardowym coolerze i bez maxymalnego napiecia). Po ustawieniu 166x18 komp sie uruchamia, pokazuje 3Ghz ale system nie uruchamia sie, tyle ze za chwile (tj. kwestia najblizszych dni) zaloze WC i dam mu 1.85V. Ten pierwszy 1.6A w zasadzie nigdy nie chodzil bez WC i dzialal jako 2.75Ghz, dzis sprawdzilem i widze ze moglbym miec problemy z przekroczeniem 2.5Ghz na BOX-owym wiatraku... Wniosek z tego taki ze istnieje realna szansa na 3Ghz. Pozyjemy, zobaczymy a na razie ciesze sie z tego co mam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 faktycznie 1 ghz za darmo to jest powód do radosci ...powodzenia z wc i 3ghz na pewno sie uda pozdro szpak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Kosher to jak sprzedasz mi tego 1,6A???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 2.92Ghz!!! Zamiast Intelowskiego wiatraka dalem Delte od FOP-a 38 i poszlo!!! 8O tyle ze wszystko jest na biurku i w obudowie moze juz nie byc tak rozowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Sproboj zrobic 1:1 taktowanie pamieci to moze jeszcze wiecej wyciagniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Kosher to jak sprzedasz mi tego 1,6A???? Sprawa wyglada tak: 1. Kupilem komus 1.8Ghz za to dam mu 1.6Ghz 2. Kupilem komus 2x256MB DDR333@400 Samsunga dam mu 512MB DDR266@320 3. Kupilem komus WDC 7200 8MB 80GB za to dam mu swojego Maxtora D740X-6L 80GB 4. Kupilem komus nVidie GF4TI 4400 dam mu TI4200 Za to wszystko dostanie CD-ROM, flopa, bude, klawisze, myche, modem (40zl), SBLive 5.1, karte TV (170zl), prof. zlozonego i skonf. kompa. Powiedzmi teraz jak (mimo szczerej checi) mam zalatwic jemu proca jak sprzedam go Tobie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Sproboj zrobic 1:1 taktowanie pamieci to moze jeszcze wiecej wyciagniesz.:?: :?: :?: :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Kosher to jak sprzedasz mi tego 1,6A???? Sprawa wyglada tak: 1. Kupilem komus 1.8Ghz za to dam mu 1.6Ghz 2. Kupilem komus 2x256MB DDR333@400 Samsunga dam mu 512MB DDR266@320 3. Kupilem komus WDC 7200 8MB 80GB za to dam mu swojego Maxtora D740X-6L 80GB 4. Kupilem komus nVidie GF4TI 4400 dam mu TI4200 Za to wszystko dostanie CD-ROM, flopa, bude, klawisze, myche, modem (40zl), SBLive 5.1, karte TV (170zl), prof. zlozonego i skonf. kompa. Powiedzmi teraz jak (mimo szczerej checi) mam zalatwic jemu proca jak sprzedam go Tobie? To niezly kanciaz z ciebie :D (bez obrazy). Nic szkoda dzieki za odpowiedz w ogole, a juz mialem nadzieje, ze proca znalazlem :o . A takie pytanie jesli juz moglbyc go sprzedac to ile bys chcial?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 kiedys obilo mi sie o uszy ze intelki PIV po zwiekszeniu vcore padaly po jakich 2-3 tyg.. czy intel zrobil jakies poprawki bo nie wiem - nie sledze polityki i opczynan tejze firmy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenAngel Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 jak tak będziesz podciągał v-core to ci się sfajczy w przeciągu tygodnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja mam 1569i narazie mi wystarczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 kiedys obilo mi sie o uszy ze intelki PIV po zwiekszeniu vcore padaly po jakich 2-3 tyg.. czy intel zrobil jakies poprawki bo nie wiem - nie sledze polityki i opczynan tejze firmy ... faktycznie, gdzieś o tym czytalem, p4 szybko padały po większym vcore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ja mam prawie pol roku tego 1.6A na 1.85V i dobrze z nim :P a szczerze mowiac jeszcze nie widzialem (ani kumple z serwisu CEI-a) zeby padl PIV. Zreszta szansa na odzyskanie proca lub kasy jest o niebo wieksza niz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 To niezly kanciaz z ciebie (bez obrazy). Nic szkoda dzieki za odpowiedz w ogole, a juz mialem nadzieje, ze proca znalazlem . A takie pytanie jesli juz moglbyc go sprzedac to ile bys chcial?? Nie wiem za ile sie sprzedaje dobrze krecace sie proce. Mysle ze za cene nowego (gdyby byl) w innej sytuacji moglbym Ci sprzedac. Jak tak bardzo chcesz to to jutro moge na gieldzie kupic Ci od goscia 1.8A z identycznej serii i partii i czego tam jeszcze. Moja gwarancja to to ze pojdzie Ci na BOX-ie (dobra plyta) na 2.6GHZ a jak nie to dam Ci mojego idzie pow. 2.8Ghz. Warunek musze miec pewnosc ze mnie nie wyruchasz i szczerze mowiac nie wiem jak to zrobisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 To niezly kanciaz z ciebie (bez obrazy). Nic szkoda dzieki za odpowiedz w ogole, a juz mialem nadzieje, ze proca znalazlem . A takie pytanie jesli juz moglbyc go sprzedac to ile bys chcial?? Nie wiem za ile sie sprzedaje dobrze krecace sie proce. Mysle ze za cene nowego (gdyby byl) w innej sytuacji moglbym Ci sprzedac. Jak tak bardzo chcesz to to jutro moge na gieldzie kupic Ci od goscia 1.8A z identycznej serii i partii i czego tam jeszcze. Moja gwarancja to to ze pojdzie Ci na BOX-ie (dobra plyta) na 2.6GHZ a jak nie to dam Ci mojego idzie pow. 2.8Ghz. Warunek musze miec pewnosc ze mnie nie wyruchasz i szczerze mowiac nie wiem jak to zrobisz. A ile bys chcial za 1,8?? Tylko mow swoja cene, a nie ze tak jak chodza bo chodza roznie ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Hehs ;], jednym slowem ten procek wymiata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 gdyby to jeszcze chlodzic freonem... :D gratuluje trafnego zakupu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 ...gratuluje trafnego zakupu Najlepsze jest to ze to mial byc proc dla kogos, nawet go nie wybieralem, kupilem pierwszy lepszy. Byle taniej i byle BOX a wyszlo ze jest super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 ...gratuluje trafnego zakupu Najlepsze jest to ze to mial byc proc dla kogos, nawet go nie wybieralem, kupilem pierwszy lepszy. Byle taniej i byle BOX a wyszlo ze jest super. Ile bys chcial za 1,8??? Tylko napisz cene - bo chodza roznie w zalerznosci od sklepu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Jaka seria? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ...gratuluje trafnego zakupu Najlepsze jest to ze to mial byc proc dla kogos, nawet go nie wybieralem, kupilem pierwszy lepszy. Byle taniej i byle BOX a wyszlo ze jest super. Ile bys chcial za 1,8??? Tylko napisz cene - bo chodza roznie w zalerznosci od sklepu. Ja na gieldzie w Katowicach zaplacilem za BOX-a 1.8A 750zl (nie wazne duzo czy malo tyle dalem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Kosher - doczekam się odpowiedzi na pytanie? Jaka seria? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...