Piotr_the Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Czy do Asus P4S8X-X można wsadzić Prescotta ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 http://pl.asus.com/products/mb/socket478/p...-x/overview.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grygiel Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 1203355[/snapback] Chyba pod tym linkiem zby wiele się kolega nie dowie , ja miałem płyte asus P4PE i nistety prescot nie odpalił z prostej przyczyny, ostatnia aktualizacja biosu była w pazdzierniku 2003 a wtedy jeszze presota nie było , no i minimalne napięcie jakie miałem na asusie to było chyba 1.5 a prescot potrzebuje 1.385 :cry: Moim zdaniem nie pójdzie na tej płycie prescot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...