Koziol Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Jestem z Gdańska, mam Athlona z delikatnie ukruszonym rdzeniem (mniej niz mm). Oczywiscie w sklepie nie chca przyjac do reklamacji. Nie znam ludzi w hurtownaich zeby mi wymienili. Jest to taki sam Athlon jak w moim podpisie. Jesli chcialbys miec takiego i znasz ludzi, ktorzy "chetnie" wymienia to daj znac na PRV :) Za mala odplata sprzedam. Dla ludzi spoza Gdańska, moge wyslac wysylkowo, uprzednio pstrykajac zdjecia CPU z kazdej strony :) Jesli nie bedzie chetnych to bedzie za****ty breloczek :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Jestem z Gdańska, mam Athlona z delikatnie ukruszonym rdzeniem (mniej niz mm). Oczywiscie w sklepie nie chca przyjac do reklamacji. Nie znam ludzi w hurtownaich zeby mi wymienili. Jest to taki sam Athlon jak w moim podpisie. Jesli chcialbys miec takiego i znasz ludzi, ktorzy "chetnie" wymienia to daj znac na PRV :) Za mala odplata sprzedam. Dla ludzi spoza Gdańska, moge wyslac wysylkowo, uprzednio pstrykajac zdjecia CPU z kazdej strony :) Jesli nie bedzie chetnych to bedzie za****ty breloczek :twisted: oj ten athlonik juz dlugo nie pociagnie lepiej zrob z niego ten breloczek albo najpierw wykoncz go do konca :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 On nie dziala juz :) Umarl w piekielnych czelusciach ale ma sladow przysmazenia :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 On nie dziala juz :) Umarl w piekielnych czelusciach ale ma sladow przysmazenia :twisted: hahahaha.. dobre!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Moge go kupic za 2PLN :o . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Moge go kupic za 2PLN :o . doliczysz koszty wysylki i ci wyjdzie 10 jak nie wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Moge go kupic za 2PLN :o . 5zł po raz pierwszy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 a moze ktos ma ochote na durona z uszkodzonym rdzeniem ? :) cena wywolawcza 1zl :)kto da wiecej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...