SpiderMAN Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Chcialem zapytac jak sie na niej kreci poprzez fsb? Czy dobrze hula? Da sie osiagnac synchroniczne taktowanie fsb 166 i ramu 166? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 http://www.amd3d.com/review/sl75frv/index.htm#intro Oto testy tej plyty. Poczytajcie i podzielcie sie opinia! Please. Mam co do niej jednoznaczne zamiary. ja taka MOBO chce!!! ;) Jest zaje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 To ma goły Chipset 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Na 100% NIE!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 To ma goły Chipset 8O No co ty... Zdjęli, żeby pokazać, że siedzi KT400 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Fajno, ze se gadacie o golych chipsetach, ale ja chcialem poczytac wasze opinie na temat tej plyty:) Ludziska postarajcie sie nie pisac <span style="color:red;">[ciach!]</span>l. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Nikogo jeszcze z tą płyta niespotkałem i wątpie, aby ktoś taki się pojawił. Ale na pocieszenie podam, że można dostać to MOBO już za ~500zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Nikogo jeszcze z tą płyta niespotkałem i wątpie, aby ktoś taki się pojawił. Ale na pocieszenie podam, że można dostać to MOBO już za ~500zł. biorac pod uwage cene to mysle ze jest to na prawde dobra plyta, wydajna ale bez ekstrawagancji no i widac ze hula juz z magisrtala powyzej 166Mhz :P (co na drv5 nie bylo mozliwe) BTW mialem kiedys solteka tylko na kt133 jeszcze i naprade podoba mi sie ta firma i chcilem teraz tez kupic solteka (drv5) ale z uwagi na problemy z fsb 166 a nawe >150MHz zrezygnowalem i wzialem MSI :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 ja jestem posiadaczem tej plyty. dopiero od dwoch dni i nie mialem czasu na zbyt wiele testow. synchronicznie smiga na 155mhz. wiecej nie udalo mi sie wyciagnac ale niestety wydajnosc mojego kompa na tej plytce spadla deczko :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...