Skocz do zawartości
Gregor1230

Chieftec 360 W Czy Neotec X3800 380w

Rekomendowane odpowiedzi

No własnie mam podobny dylemat własnie spalił mi się zasilacz (radenon zrobił swoję :) )i przeglądam propozycje sklepów ale niebradzo się na tym znam a te dwa zasilacze są w takiej samej cenie 199 zł na stronie 4max

NeoTEC X3800 380W PPFC został zakwalifikowany do MIDDLE-END a

Chieftec 360W HPC-360-302-DF do Standard czy mam rozumieć że Chiftec jest gorszy? Jak to jest czy może lepiej dołożyć to 50 zł i kupić

Chieftec 420W HPC-420-302-DF za 250 zł. A może jeszcze coś innego w cenie do 300 zł. W moim zestawie jest procek P4 Prescott 2.80, 2 HDD, Radenon 9800 lekko kręcony 2 napędy cdrom, FDD, no i ze dwa peryferia na USB

czy te zasilacze dadzą rade?

NeoTeEC wyposażony jest w sześć różnych systemów zabezpieczeń:

# OVP (zabezpieczenie przed zbyt wysokim napięciem)

# UVP (zabezpieczenie przed zbyt niskim napięciem)

# OLP (zabezpieczenie przed przeciążeniem)

# OTP (zabezpieczenie przed przegrzaniem)

# OCP (zabezpieczenie przed zbyt wysokim prądem)

# SCP (zabezpieczenie przeciw zwarciowe)

Czy Chieftec też posiada coś podobnego bo nie moge tego wyszukać?

Czy ktoś posiada wyżej wymienione zasilacze i może coś ciekawego o nich powiedzieć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za pomoc. Nabyłem tego neoteca i jestem z niego zadowolony. Wczesniej miałem tracera 400W, który raczej nie dawał rady. Czasami lubiał się komp zrestartować na fsb 192. Teraz na fsb 200 hulla bez problemów i mogłem podnieść nawet do 500 vcore na gf5900fx i 0 restartów. Jest poprostu bomba:).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi