MaKaR Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 mam 400zł nie mniej ni więcej i jaką łyknąć sobie płytke głóną żeby sie na nie dobrze kręciło info dodatkowe to: procesor athlon 1800+ jush mam także 256 ddr(266) i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły dysk 40 gb seagate baracuda to wszystko jush jest. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 No to zrobiłeś błąd, bo płytę główna jest najważniejszym komponentem w kompie i kupuje się ją na początku. Za tą kwotę nie dostaniesz nic dobrego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 doloz pare zl ( chyba ze 30 ) i zapodaj sobie GigaByte 7VRX moim zdaniem calkiem przyjemna plytka. chociaz nie tak prosto wyciagnac na niej fsb 166mhz :? wiem o tym bo probowalem u kolesia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 wiem ze płyt jest najważniejsza ale ja mam płyte ecsa i chce ją wymienić na inną bo ona śmierdzi i mam na 400 zł więc pomóżcie moshe jakaś za 450 zł nie wiem no help :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 wiem ze płyt jest najważniejsza ale ja mam płyte ecsa i chce ją wymienić na inną bo ona śmierdzi i mam na 400 zł więc pomóżcie moshe jakaś za 450 zł nie wiem no help :oops: to co Den napisal, ale jak masz 450pln to mozesz kupic msi kt3 ultra a moze uda ci znlaezc za te pieniadze epoxa to bierz go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 a czy dobrze sie na tym kręci tzn na msi bo sie nie znam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 No to zrobiłeś błąd, bo płytę główna jest najważniejszym komponentem w kompie i kupuje się ją na początku. Za tą kwotę nie dostaniesz nic dobrego. Jak to nic nie dostanie, za 350zl jest Shuttle AK35GT2, naprawde wypas plyta. Moze wyposazenie nie budzi zachwytu, ale w pudelku jest wszystko co potrzeba. Wydajnosc stoi na wysokim poziomie, a i mozliwosciom overclockerskim nie mozna nic zarzucic (vcore do 2.3). Podsumowujac - jak za ta cene ta plyta powinna byc brana pod uwage w pierwszej kolejnosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 a czy dobrze sie na tym kręci tzn na msi bo sie nie znam zobacz tutaj i nie pytaj czy msi sie dobrze kreci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 rosio zobaczyłem oniemiałem za te pieniądze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 MSI ktore mam IMHO bardzo ladnie sie sprawuje do krecenia. Z mojego starego TB wykrecilem 145 FSB i 182 z pamieci. W BIOSIE jest duzo opcji do krecenia pamieci i procka. Za te pieniadze jest to chyba najlepsza plytka do krecenia. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Soltek DRV5 - 430zl EPoX 8K3A - 450zl Obydwie na KT333.Tylko wybierac i kupowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 No to może tego Epoxa? Albo na www.popland.pl masz b.fajnego Gigabyte 7VRXP za 479zł, 7VA za 415zł albo MSI KT3 Ultra 2 za 439zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Shuttle AK35GT2 za 350pln Abit KX7-333 za 450pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 rosio zobaczyłem oniemiałem za te pieniądze he he wiem ze ta plyta jest cool :P ale zastanawialem sie jeszcze nad epoxem przed kupnem swojej takze i tobie radze to zrobic (ale na tym nowym 8k5ax) :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 aaaeee ja mam jeszcze jedno pytanie - jaką mobo masz teraz??? to znaczy jakiego tego ecs - a??? bo jak k7s5a to ładuj cheepobiosa i jazda - a 400 zeta w kieszeni. jak na chipsecie via no to kupuj nową :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 k7vta3 na via 1.1b kicha nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 no to qpa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 k7vta3 na via 1.1b kicha nieniooooooo :) kupuj msi kt3 ultra2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...