Skocz do zawartości
MaKaR

jaką płyte główną łyknąć

Rekomendowane odpowiedzi

mam 400zł nie mniej ni więcej i jaką łyknąć sobie płytke głóną żeby sie na nie dobrze kręciło info dodatkowe to: procesor athlon 1800+ jush mam także 256 ddr(266) i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły dysk 40 gb seagate baracuda to wszystko jush jest. :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ze płyt jest najważniejsza ale ja mam płyte ecsa i chce ją wymienić na inną bo ona śmierdzi i mam na 400 zł więc pomóżcie moshe jakaś za 450 zł nie wiem no help :oops:

to co Den napisal, ale jak masz 450pln to mozesz kupic msi kt3 ultra a moze uda ci znlaezc za te pieniadze epoxa to bierz go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zrobiłeś błąd, bo płytę główna jest najważniejszym komponentem w kompie i kupuje się ją na początku. Za tą kwotę nie dostaniesz nic dobrego.

Jak to nic nie dostanie, za 350zl jest Shuttle AK35GT2, naprawde wypas plyta. Moze wyposazenie nie budzi zachwytu, ale w pudelku jest wszystko co potrzeba. Wydajnosc stoi na wysokim poziomie, a i mozliwosciom overclockerskim nie mozna nic zarzucic (vcore do 2.3).

Podsumowujac - jak za ta cene ta plyta powinna byc brana pod uwage w pierwszej kolejnosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaeee ja mam jeszcze jedno pytanie - jaką mobo masz teraz??? to znaczy jakiego tego ecs - a??? bo jak k7s5a to ładuj cheepobiosa i jazda - a 400 zeta w kieszeni. jak na chipsecie via no to kupuj nową :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...