gregosnl Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 mam mobo msi k8n neo2 platinium, kupilem juz proca amd64 3500+ winchester, a teraz poszukuje pamieci cena do 300$(dolarow), jesli mozecie mi doradzic bylbym bardzo wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ogulnie do platworymy 64 z zmaysłem O/c najlepsze pamieci to zbudowane na modylach Samsung TCCD (a o nich pełno na forum) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ogulnie do platworymy 64 z zmaysłem O/c najlepsze pamieci to zbudowane na modylach Samsung TCCD (a o nich pełno na forum) 1207133[/snapback] hehe albo BH albo VX albo TCCD (może G.Skill LA ??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Gskill na TCCD 4400LE za 275$ na nowegg albo Geil UltraX Corsairów XL nie polecam, ale od biedy mogą byc jeszcze adata 566 lub 600 ale to rzadziej spotykane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 mam mobo msi k8n neo2 platinium, kupilem juz proca amd64 3500+ winchester, a teraz poszukuje pamieci cena do 300$(dolarow), jesli mozecie mi doradzic bylbym bardzo wdzieczny Witam,a ja polecam Tobie te pamieci:My Webpage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...