tomcyk Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Pytanko czy Acorp Intel 440Bx ATX (takie Mobo na bx'ie) mozna zasilac zasilka AT??????????????????????????(czy jest jakas mozliwosc?)Jak bylo to sory ale wyjatkowo nie mam czasu tera na szukanie ....bylbym wdzieczny za szybkie odpowiedzi:):) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Skoro to jest ATX no to nie mozna. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Tak tez przypuszczalem ,ale mialem nadzieje ze szanowni towarzysze "broni" cos wykombinuja................ Dzieki..Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Z tym sie nie da nic wykombinowac bo z tego co pamietam w zasilaczach AT nie ma potrzebnego dla plyty napiecia 3,3V wiec zadna przejsciowka nie wchodzi w gre. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Dzieki Dexter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Ja miałem kiedyś płytę SOYO pod MMX, no i tam były dwa gniazda do wpięcia zasilania: AT i ATX. Po przestawieniu zworki płyta ta bez problemu działała jako ATX ( i odwrotnie :D :D :D ) Co do tego Acorpa to trzeba sprawdzić na stronie producenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 SOYO robilo kiedys zarabiste plyty. Acorp byl i jest wyborem z dolnej polki. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...