Gość q12 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 wtm Posiadam skaner FBS 4800 i nie wiem jakim zasilaniem moge fo uruchomic? Skaner ma swoje "lata" ale zosta mi przekazany i podlaczalem przewod zasialajacy od drukarki HP ale nic sie nie dzialo. MOze ktos mi doradzi jakis program - dobry program do skanowania! pozdro dzieki z gory za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 wtm Posiadam skaner FBS 4800 i nie wiem jakim zasilaniem moge fo uruchomic? Skaner ma swoje "lata" ale zosta mi przekazany i podlaczalem przewod zasialajacy od drukarki HP ale nic sie nie dzialo. MOze ktos mi doradzi jakis program - dobry program do skanowania! pozdro dzieki z gory za odp 1207488[/snapback] kolo wejscia zasilacza lub na spodzie skanera bedzie podane napiecie pracy i wymagany prąd oraz polaryzacja wtyczki zasilania. Poczytaj, pomyslimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 rowniez mam pytanie dotyczace zasilania skanera mianowicie jeszcze jest ok, ale nie wiem jak dlugo, kabel przejechalem krzeslem na kolkach, troszke sie ponaddzieral i boje sie, ze moze kiedys nie zadzialac skaner to microtek 4850 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 rowniez mam pytanie dotyczace zasilania skanera mianowicie jeszcze jest ok, ale nie wiem jak dlugo, kabel przejechalem krzeslem na kolkach, troszke sie ponaddzieral i boje sie, ze moze kiedys nie zadzialac skaner to microtek 4850 1207569[/snapback] Kurde, jaja sobie robisz :) ?? Kabel jest pewnie (bialo/czarny) wiec zyl nie pomylisz. Obcinasz go calkiem, obierasz izolacje z dwoch stron, lutujesz i izolujesz tasma izolacyjna. Tak trudno ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...