maybach Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Witam! Czy jest jakis program, ktory umozliwia sterowanie kompem poprzez siec LAN. Chodzi mi dokladnie o to, abym na wlasnym kompie widzial pulpit drugiego kompa w sieci, zebym mogl odpalac programy itp. ze swojego kompa. Kiedys slyszalem ze istnieje program do sledzenia przez LAN co sie robi na innym kompie. Trzeba bylo tylko zainstalowac clienta na cudzym kompie i wersje server na wlasnym i mozna bylo ogladac pulpit goscia :lol: Nio, czekam na wypowiedzi :D :P Thx Maybach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 netbus - trojan i ma takie opcje jak chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 duzo trojanow potrafi to o co pytasz, jesli jednak chcesz kontrolowac w pelni 2 komputer to zainstaluj na nim Symantec PcAnywhere - takich programow jest jeszcze kilka (niektore nawet shareware). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 duzo trojanow potrafi to o co pytasz, jesli jednak chcesz kontrolowac w pelni 2 komputer to zainstaluj na nim Symantec PcAnywhere - takich programow jest jeszcze kilka (niektore nawet shareware). polecam cafeina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 ja mam karte sieciowa przez ktora moge zdalnie wlaczyc kompa :) 190 zeta skubana kosztowala... a i tak jej nie uzywam bo jest zbyt skomplikowana....... bo podczas wlaczania kompa wyskakuje cala konfiguracja karty :) a teraz mam jakas za 90 zeta i jest git 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 thx all za odpowiedzi :D Juz problem rozwiazalem. Znalazlem na sieci Remote Administator 2.1. Fajowa sprawa. Spelnil moje oczekiwania w 100%. pozdrawiam maybach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 duzo trojanow potrafi to o co pytasz, jesli jednak chcesz kontrolowac w pelni 2 komputer to zainstaluj na nim Symantec PcAnywhere - takich programow jest jeszcze kilka (niektore nawet shareware). polecam cafeina z tym to jest dopiero jazda. Wrzucilem kiedys takiego do sieci w szkole ale sie wtedy dzialo :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Juz problem rozwiazalem. Znalazlem na sieci Remote Administator 2.1. Fajowa sprawa. Spelnil moje oczekiwania w 100%.Obejrzyj tez VNC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 A ja zapytam z drugiej strony: jaka jest najlepsza ochrona przed taką inwigilacją - jaki firewall ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 ja mam karte sieciowa przez ktora moge zdalnie wlaczyc kompa :) 190 zeta skubana kosztowala... a i tak jej nie uzywam bo jest zbyt skomplikowana....... bo podczas wlaczania kompa wyskakuje cala konfiguracja karty :) a teraz mam jakas za 90 zeta i jest git 8) Wiekszosc kart powyzej 30zl ma Wake-on-Lan (a moj realtek8139c bezfirmowy za 35zl ma nawet bootrom (flash) i jego programator) A co do pytania: TightVNC polecam, b. mały i sprawny (chociaż jak kontrolowany serwer jest na win32 to troszke marnie to chodzi). Pod windowsem to najlepiej chodzi standardowe systemowe rdp z windows2000server i winxp. Na w9x/me/2kpro mozna tez nic nie instalowac i wykozystac udostepnianie pulpitu netmeeting'a - chociaz to ciut niewygodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...