gonzalez Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 .mam epoxa 8rda3+ ,athlona xp 2.1 , 512 400twinmos , sb5.1oem , s-ata seagate 80gb , ata 12gb seagate , dwa napędy , grafe asusa fx 5200 i zasilacz300w za 60zł.wszystko gra i buczy,ale przy prubie ponownego włączenia (wykluczając reset i "uruchom ponownie"-bo wtedy wstaje)po zamknięciu systemu nie chce wstać-bios piknie i ekran czarny.dysk pomieli i koniec.doszedłem do wniosku że zasilacz podaje lewe napięcia bo jest przegrzany-oczywiście po 45min jak ostygnie to wstaje.jade jutro po zasilacz .czy chiftec hpc360-302df wystarczy??????????????jak nie to co. ps. chce go troche pokręcić bo wciąż małooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 albo mi sie wydaje albo ten temat jest zdublowany :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Witam Wystarczy. Zasatanowił bym się jeszcze nad NeoTEC 420W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJWITUS Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Tia ten temacik chyba juz tu gdziesik bylll.... ale ja polecam all zasilacze powyzej pewnej kwoty to min.ok. 200PLN ja osobiscie mam TAGAN-a z opisu i jestem werry happyyy POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Ten Chiftec hpc360-302df wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Ten Chiftec hpc360-302df wystarczy. 1210874[/snapback] Chyba żę planujesz jeszcze w przyszłości rozbudowe kompa to możesz pokusić sie o wersje 420W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Chyba żę planujesz jeszcze w przyszłości rozbudowe kompa to możesz pokusić sie o wersje 420W. 1210948[/snapback] w dziale inne komponenty jest przyklejonu topic o zasilaczach i tam poczytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...