mac2323 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Czesc, Musze szybo podjac decyzje co kupic: 1. DIMM DDR 512MB PC400 Geil CL2,5 2. DIMM DDR 512MB PC400 Kingmax 3. DIMM DDR 512MB PC400 Kingston CL2,5 oczywiscie chodzi mi ktora z nich pojdzie wyzej o/c Dzieki za pomoc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 www.wrozka.pl Jaja sobie robisz czy jak? Pamięci, które podałeś muszą iść standardowe ustawienia, wszystko co wyżej musisz przetestować. Markowe kości są selekcjonowane fabrycznie i cieżko trafić coś rewelacyjnego. Poszukaj lepiej Hynixów d43 lub Kingmax Hardcore DDR500, one znacznie lepiej nadają się do OC i masz względną pewność że Cię nie zawiodą:) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac2323 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 www.wrozka.pl Jaja sobie robisz czy jak? Pamięci, które podałeś muszą iść standardowe ustawienia, wszystko co wyżej musisz przetestować. Markowe kości są selekcjonowane fabrycznie i cieżko trafić coś rewelacyjnego. Poszukaj lepiej Hynixów d43 lub Kingmax Hardcore DDR500, one znacznie lepiej nadają się do OC i masz względną pewność że Cię nie zawiodą:) Pozdrawiam! 1209105[/snapback] Chodzilo mi statystycznioe ktore z w/w kosci lepiej sie kreca to chyba oczywiste ze nie powiesz mi ze taki i takie pojada na FSB takim a takim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...