dayus Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Dostaelm takie cos od znajemego, a znajomy jeszcze od znajeomego. Wydaje mi sie,ze to jakis zasilacz do sieci ISDN. Nie znam sie na ISDN-ie, wiec nie powiem, czy tam trzeba jakies zasilanie dodatkowe czy nie,ale Ci madrzejsi z tego odmienionego forum pewnie mi powiedza.... Oto fotka, sorx za server (ps jaki serverek wybrac na malutkie pliki, byle szybki?) http://dayus.w.interia.pl/isdn.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Dostaelm takie cos od znajemego, a znajomy jeszcze od znajeomego. Wydaje mi sie,ze to jakis zasilacz do sieci ISDN. Nie znam sie na ISDN-ie, wiec nie powiem, czy tam trzeba jakies zasilanie dodatkowe czy nie,ale Ci madrzejsi z tego odmienionego forum pewnie mi powiedza.... Oto fotka, sorx za server (ps jaki serverek wybrac na malutkie pliki, byle szybki?) 1208989[/snapback] Zakonczenie sieciowe ISDN a dwoma portami analogowymi, do internetu nie przydatne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 No wlasnie nie wiedzialem gdzie ten temat wsadzic, czy zostawic tutaj gdzie jest, czy do elektroniki. A jesli by miec internet via ISDN i podpiac modem ISDN do tego jednego z wyjsc? Trybilo by? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...