kusztyk Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Szukam jakiejs taniej hurtowni sprzetu komputerowego, bo planuje otworzyc sklep komputerowy! Najlepiej zeby hurtownia byla na slasku! Jak moze ktos to niech mi przesle cennik na mail kusztyk10@interia.pl bo ja jeszcze nie mam firmy wiec nigdzie nie moge sie zarejstrowac:( Dzieki pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Może Pronox w Katowicach ? Nie wiem czy ceny tam będą dla Ciebie duże czy niskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 W pronoxie troche drogi ich ceny juz mam no i takie radek 9550 gigabyte 128/128 DVI TV kosztuje 200zl:( + vat wyniesie mnie 244zl a w escu maja po 250zl wiec chyba maja z innej hurtowni jakiejsc tanszej bo by im sie to zbytnio nie oplacalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexes Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Polecam ABC Data Sp. z o.o. (W-wa). Firma w ktorej pracuje wspolpracuje z nimi od kilku lat i nie ma ZADNYCH problemow (w przeciwienstwie np. do Action). Sprawne RMA, szybka dostawa, duzy kredyt, przejrzysty cennik online, mozliwosc konfiguracji sprzetu na stronie (np. przez Twojego potencjalnego klienta), BARDZO bogata oferta kilkudziesieciu producentow (chociaz nie wszystkich) itp. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Mexes mozesz podac cene tego radka co wyzej wymienilem?? W tej hurtowni? I czy jest tylko dla firm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexes Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Mexes mozesz podac cene tego radka co wyzej wymienilem?? W tej hurtowni? I czy jest tylko dla firm? 1210356[/snapback] Wersja OEM - 187,86 netto Wersja BOX - 198,23 netto http://www.abcdata.com.pl/news_read.asp?id=59 <---- tu masz dokladne warunki wspolpracy. ps. Nie patrz na ceny w innych sklepach! Przeciez cena koncowa zalezy glownie od marzy narzuconej przez sprzedawce (+koszty transportu itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...