Skocz do zawartości
kusztyk

Tania I Dobra Hurtownia Sprzetu Komputerowego!

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam jakiejs taniej hurtowni sprzetu komputerowego, bo planuje otworzyc sklep komputerowy! Najlepiej zeby hurtownia byla na slasku! Jak moze ktos to niech mi przesle cennik na mail kusztyk10@interia.pl bo ja jeszcze nie mam firmy wiec nigdzie nie moge sie zarejstrowac:(

Dzieki pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam ABC Data Sp. z o.o. (W-wa). Firma w ktorej pracuje wspolpracuje z nimi od kilku lat i nie ma ZADNYCH problemow (w przeciwienstwie np. do Action). Sprawne RMA, szybka dostawa, duzy kredyt, przejrzysty cennik online, mozliwosc konfiguracji sprzetu na stronie (np. przez Twojego potencjalnego klienta), BARDZO bogata oferta kilkudziesieciu producentow (chociaz nie wszystkich) itp.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mexes mozesz podac cene tego radka co wyzej wymienilem?? W tej hurtowni? I czy jest tylko dla firm?

1210356[/snapback]

Wersja OEM - 187,86 netto

Wersja BOX - 198,23 netto

http://www.abcdata.com.pl/news_read.asp?id=59 <---- tu masz dokladne warunki wspolpracy.

ps.

Nie patrz na ceny w innych sklepach! Przeciez cena koncowa zalezy glownie od marzy narzuconej przez sprzedawce (+koszty transportu itp).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi