Skocz do zawartości
timmon24

Sterowniki Vga \nie Moge Zainstalować Sterów Grafy

Rekomendowane odpowiedzi

Jak je zainstalować?

Mam taki probelm ze nie moge wogole zainstalować sterów do grafy tej co w podpisie wcześniej instalowałem AGP driver i po ty msie pojawiły te problemy

gdy instaluje jakieś sterowniki omegi albo catalysty to pojawia sie info ze nie moge zainstalowac tych sterowników ,spróbój zainstalować standardowe sterowniki VGA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znany problem. Odinstaluj kartę w menedżerze urządzeń. Po restarcie powinien wykryć nowy sprzęt i zainstalować sterownik VGA dla karty. (To trwa kilkanaście sekund, dopiero później możesz instalować inne stery.) Jesli nie wykryje po restarcie, spróbuj zainstalować sterowniki VGA ręcznie - u mne kiedyś ruszyło dopiero po podanie jako lokalizacji sterownika VGA... płyty z systemem. Oczywiście płyta musi być wówczas w napędzie :)

Próbuj do skutku, wreszcie zadziała :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: :lol: :lol: Udało się dzięki !!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Ale dziwna to sprawa z wyłaczenei dzwieku i LANU pomaga ,niewiem jak to sie dzieje ale wazne ze udalo sie stery zainstalować

Jestem ci winien normalnie z 10 browców :lol:

Mam tylko jeszcze jedno pytanie w jaki sposob mozna włączyc mozliwość zmiany predkosc AGP ? przez bios u mnie nie idzie ktoś napisałem ze pomoze zainstalowanie sterow AGP --ale efektu nie było,był taki ze sterowniikow do grafy nei mogłęm zainstalować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, że się udało. U mnie to po prostu XP chciał dać grafie już zajęte przerwanie, a po wyjęciu audio było jedno więcej wolne i to pomaga.

Co do AGP - rozumiem, że chodzi o 1x,2x,4x,8x a nie MHz? Jak tak, to u mnie w sterowniku (jakieś nowsze catalysty, to nie ten komp, więc nie mogę teraz sprawdzić) jest taka opcja, co chyba automatycznie sprawdza, ile można włączyć i tyle daje. Ale nazwy nie pamiętam niestety :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi