Szajba. Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Witam. Mam karte MSI GF 4 TI 4400 VTD 4x 128MB RAM. Chciałbym wiedzieć jakie radiatory na pamięć są do niej potrzebne. Chodzi mi o wymiary, było by wspaniale jak byście podali linka z odpowiednimi. Najlepiej na brawkompie. ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 smieszny troche temat bo beda, pasowac byle jakie radiatorki do pamieci kart graficznych :) Ale oczywiscie zawsze mozna utrudnic sobie zadanie i pomierzyc linijka kostki pamieci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 a potem kupic radiator za 5-10zeta i pieknie przyciac sobie na wymiar ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Z tego co mi sie wydaje, to wymiary kosci sa "zestandaryzowane" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npct Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 tylko zeby nie kupil na kosci BGA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...