Gość igrok Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 o2.pl przyslalo mi reklame takiegoz oto projektu/akcji ->http://www.eurorest.net/ no to ja bezmyslnie zrobilem co mi kazali (przypadkowo mam 7 maili :>) no i napisali ze sie zalapalem. poczym jak tam poczytalem okazalo sie zeby dostac ten czek musze najpierw zabulic 50 zl za tzw koszty drukowania tego czeku. i tu moje pytanie- czy ktos z was bral juz udzial w tej akcji, moze juz ktos nocowal w takim hotelu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 niewiem czy to sie oplaca ale masz za darmo tylko nocleg a musisz wykupc 3 posilki dziennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 tez to dostalem... odpisalem, zeby wiecej mi spamu nie przysylali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Ja tam na takie rzeczy nie zwracałem jak i nigdy nie bede zwracać uwagii bo to chuam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 To jst tak ze nocleg masz niby darmowy, a potem i tak musisz placic racje zywieniowe, takze tak jakbys normalnie placil... kant... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 tzn jakie posilki? niewiem jak wy ale ja nigdy (no moze poza okresem kiedy to rodzice zalatwiali wycieczki) niewykupowalem zadnych obiadow bo dlamnie to glupota -zkazywac sie na posilki o o kreslonych porach.. czyli nikt z was nie bral w tym udzialu? bo chcialem wiedziec czy to czasem niejest naciaganie na kase za ktora nic niebedzie a ze niedaja rzarcia to nawet lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 hehehehe, otóż polega to na tym: - dostajesz darmowe noclegi - WARUNEK: musisz wykupić żywienie w tym hotelu - w cenie żywienia jest opłata za pokój, no może z 5-10zł taniej - NIE MA NIC ZA DARMO!! Do mnie co jakiś czas dzwonią że coś wygrałem, podają kod i że blablabla. Teraz jak dzwonią to mówię odrazu: nie mam 25 lat, nie jestem żonaty. I koniec rozmowy, nie spełniam warunków, nie wiem tylko po co im 25 lat i żona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...