Skocz do zawartości
Gość igrok

Eurorest- Czy To Jakis Kant Czy Swietna Okazja?

Rekomendowane odpowiedzi

o2.pl przyslalo mi reklame takiegoz oto projektu/akcji ->http://www.eurorest.net/ no to ja bezmyslnie zrobilem co mi kazali (przypadkowo mam 7 maili :>) no i napisali ze sie zalapalem. poczym jak tam poczytalem okazalo sie zeby dostac ten czek musze najpierw zabulic 50 zl za tzw koszty drukowania tego czeku. i tu moje pytanie- czy ktos z was bral juz udzial w tej akcji, moze juz ktos nocowal w takim hotelu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn jakie posilki? niewiem jak wy ale ja nigdy (no moze poza okresem kiedy to rodzice zalatwiali wycieczki) niewykupowalem zadnych obiadow bo dlamnie to glupota -zkazywac sie na posilki o o kreslonych porach.. czyli nikt z was nie bral w tym udzialu? bo chcialem wiedziec czy to czasem niejest naciaganie na kase za ktora nic niebedzie a ze niedaja rzarcia to nawet lepiej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehehe, otóż polega to na tym:

- dostajesz darmowe noclegi

- WARUNEK: musisz wykupić żywienie w tym hotelu

- w cenie żywienia jest opłata za pokój, no może z 5-10zł taniej

- NIE MA NIC ZA DARMO!!

Do mnie co jakiś czas dzwonią że coś wygrałem, podają kod i że blablabla. Teraz jak dzwonią to mówię odrazu: nie mam 25 lat, nie jestem żonaty. I koniec rozmowy, nie spełniam warunków, nie wiem tylko po co im 25 lat i żona?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi