jojent Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 http://cpc.pl/cgibin/shop?info=qex250&sid=34ee2ac2 ma ktoś może taki zestaw i wie jak chłodzi. Chciałbym się dowiedzieć czy jest cichy i wydajny. Czy schłodzi mi mojego klocka Sempron 2400+ @ 2100MHz 1,75 V 10 x 210. Aktualnie mam wichurę arctic cooling copper silent 2tc i w stresie klocek ma 55 stopni. Warto w coś takiego zainwestować? Czy temperatura będzie podobna jak na wichurze i czy będzie cicho bo o to głównie chodzi. Czy warto do tego schłodzić tym Radka 9550 takiego jak w podpisie> Mam na nic chłodzenie Arctic Cooling VGA Silencer Rev 3. Pozdro i czekam na odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 1210644[/snapback] Więc Cie pewnie zjedzą :D Ja miałem CPC przez dwa lata prawie, ale bez tej niby chłodnicy. Temperatury będziesz miał podobne, pewnie wyższe jak dołożysz jeszcze chłodzenie na radka, ale będziesz miał cisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oswald Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 uzywalem zestawu CPC jeszcze daaawno temu, w Polsce, jak pan Piotrowski opychal swoje zestawiki na allegro (zbudowane ze zbiornika po sledziach i 5m wezy). Dzialalo to zaskakujaco sprawnie wiec podejrzewam ze jego obecne zestawy roxuja cenowo cokolwiek innego, czytaj markowego jest na rynku. kto mi wysle do USA jego chlodnice air power? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 wpisz w wyszukiwarke CPC - bedziesz mial duuzo postow na jego temat :-). co do ceny - ponad 230zl :|, ja pare dni temu upolowalem o wiele lepszy wydajnosciowo zestawik [z chlodnica] za niecale 200zl! wiec lepiej czekaj na jakas okazje na allegro :) pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 A ja mam dla Ciebie lepsze rozwiązanie. Trochę droższe, ale masz z perspektywami na przyszłość. Kup taki oto zestaw http://www.bloki.webpark.pl/index.php?name=huricane_system do tego na allegro nagrzewnice od kadeta i będziesz miał bardzo wydajny zestaw. Koszt nagrzewnicy to około 65zł na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Przeczytaj te tematy a poznasz szczegóły: TEN i TEN... TEN, TEN i TEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 uzywalem zestawu CPC jeszcze daaawno temu, w Polsce, jak pan Piotrowski opychal swoje zestawiki na allegro (zbudowane ze zbiornika po sledziach i 5m wezy). Dzialalo to zaskakujaco sprawnie wiec podejrzewam ze jego obecne zestawy roxuja cenowo cokolwiek innego, czytaj markowego jest na rynku. kto mi wysle do USA jego chlodnice air power? ;-) 1210764[/snapback] Samobójca? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 na lotnisku przechwyca i bedzie oskarzony o zagrozenie bezpieczenstwa narodowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojent Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ktoś może mi pwiedzieć czy: http://pp.allegro.pl/show_item.php?item=39165984 jest niezłe ? tzn ta chłodnica jest yyyyyyyyy brzydka !, wolę kadeta i wiadro (od farby) no i zasilacz high end. Ale czy styknie na mój kloceka ta pompka i bloczek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Tak, Nukleon + L30 to dobre połącznenie.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojent Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Czy jeżeli będę procka chłodził wodą to czy powinienem na chipset płyty głównej dorzucić jakieś chłodzenie? Jest tam teraz orginalny epox'owski radiator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojent Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Czego lepiej używać do zaciskania węży? Metalowych czy plastikowych zapinek? i Czy lepiej kupić trójnik w ksztrałcie T czy Y ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 metalowe zaciski sa pewniejsze. a trojnik to zalezy do czego, jak do polaczenia 2 wezy idacych z wylotow bloczku o 2 wyjsciach to lepiej Y, a jako odpowietrzacz/napelniacz to lepiej T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojent Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Który schemat jest poprawny? 1: Czy 2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Który schemat jest poprawny? 1: Czy 2: 1215493[/snapback] Drugi - zimna woda powinna trafiać na jądro procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 ten pierwszy jest bezsensu :!: jak po CPU może wylatywaćciepła woda :| IMO - nagrzewnica przed CPU ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojent Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 dlatego włąsnie się was pytam bo nie wiem jeszcze wielu rzeczy a wy wiecie o WC więcej niż ja i ktokowlwiek kogo znam w moim mieście. Zresztą ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 jak nie wiesz jak to ma wygladac to najlepiej poszukaj topicow w stylu "moje wc" i sobie popatrz na zdjecia jak to u ludzi wyglada mi to bardziej pomoglo niz takie schematy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojent Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 weź sobie człowieq przekop tyle postów, przeczytaj wszystkie i tak dalej. Myślisz że nie używam opcji szukaj? Jak tak to się mylisz. Ten topic powstał tylko po to, żeby tacy jak ja dowiedzieli się z czego i jak złożyć dobre WC a nie ładowali się w wielkie g jakim jest CCP qmasz. Nie mam czasu na czyatnie każdego topicu bo sesja się zbliża, trzeba uzyskaćzaliczenia i dopuszczenie do sesji a armia czeka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 nie masz czasu to sie nie bierz za wc. ja ci nie karze czytac postow, szukaj tylko tych topicow gdzie masz zdjecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojent Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 jakbym nic innego nie robił poza nauką to bym chyba się zabił. tak dla tych przed którymi sesja http://mp3.wp.pl/ftp/s/87/87810.mp3?fname=..._sesja%21%21%21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...