eclip Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Chodzi mi o program, który by automatycznie podnosił taktowanie a gdy pokazują się artyfekty obniża.Miałem Radeona to był program ATI TOOL i o taki program mi chodzi tylko do procesorów GeForce 6800. Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Nie spotkałem sie jeszcze z takim... A co? Manulanie się boisz... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 A co? Manulanie się boisz... ;) 1211195[/snapback] takiej karty to na poczatku bym bal sie brac do reki :D hehe do tematu... a odczego sa 3dmarki ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 A jaki program polecacie do podkręcania ale tak żebym wiedział że napewno jest podkręcona bo w tym menu nvidia mam DOT który podkręca o 10 % tj 385/1100 a temp 53 w stresie a jak dam suwakiem + appley jest niby ok biore ok wchodze spowrotem a tam 385/1100 a ja ustawiałem 420/1100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Riva Tuner? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Czy jest jakiś program który po włączeniu go wyświetla prawdziwe taktowania procesora i pamięci na karcie ? Bo w właściwościach ekranu mam MSI clock i ocjie DOT która to podbija zegary o 10% i czasami wchodze (cały czas zaznaczona opcjia DOT ptaszkiem) i zegary są podbite a czasami taktowania normalne (standard) a po mimo to wyniki 3dmarku są z podwyższonego taktowania. Dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Rivatuner? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Problem. Miłem oryginalne stery MSI miałem zakładke do podkręcania (MSI clock), postawiłem system od nowa i wgrałem stery 71.22 ze strony MSI i już tej zakładki nie mam.Więc wgrałem RivaTuner i tu mam problem gdy podnosze zegary i naciskam test wyskakuje komunikat: "The driver failed to pass internal test with the clock frequecies you are about to set.Please decrease clock frquencies and try again." wyskakuje jak podnosze procesor ponad 425 a pamięci 1140 a wcześniej mogłem podniećś 440/1200 ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...