Gość Kyniek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Znacznie wcześniej myślałem o tym - można do tego anodować np. miedzią czy srebrem - sorry - to oxydowanie jest :/ ale cen ten sam - zabezpieczenie Aluminium - taki zabieg byłby opłacalny dopiero przy parudziesięciu sztukach - raczej bliżej w stronę setki... wtedy by to nie wpłynęło znacząco na cenę bloku końcową... zobaczę jakie będzie zainteresowanie takimi blokami i dopiero po jakimś czasie podejmę decyzję... już nawet rozmawiałem z tatą - ma jakiegoś znajomego zajmującego się tym.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 liquidboy podaj mi adres email bo twoje PW jest full bo inaczej nie przesle ci tego opisu anodowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Hmmmm chyba Kyniek bo to ja zrobiłem aluminiowy prototyp.... - bardzo chętnie wyślij mi na kyniek@klub.chip.pl szczególnie opis potrzebnego sprzętu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Hmmmm chyba Kyniek bo to ja zrobiłem aluminiowy prototyp.... - bardzo chętnie wyślij mi na kyniek@klub.chip.pl szczególnie opis potrzebnego sprzętu.... 1220708[/snapback] Nie mów hop B) btw kyniek (tak... kyniek ) opróżnij skrzynke bo nie moge odpisać Kwazor sorki... edit: jush opróżniłem.. z góry thx Edytowane 16 Stycznia 2005 przez liquidboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocodil Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Cześć :) Bardzo interesujący temat tylko coś tak ucichł... :) Jak wyszło porównanie z normalnym (miedzianym) blokiem? Pozdrawiam, Crocodil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Porównanie wyszło tak : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=111080 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLimas Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 A ja sie chcialem zapytac o ten silikon: - jaka nazwa ? - gdzie mozna kupic - ile kosztuje ? jak go nakladasz ? (zeby np. bąbli powietrza nie było) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 - Nakałdam skalpelem - w każdym hydraulicznym - bezbarwny... wszystko jedno - zależy jaki... złączki też w hydraulicznym ale nie każdym ;) trzeba szukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...